Gastartikelen·Nailpolish & Nailart

Marjoleins gastblog || In stijl naar de nieuwe James Bond film met de OPI Skyfall Collectie!

De James Bond films – ik ben er dol op. Sowieso ben ik een fan van stoere actiefilms en ik ga de nieuwe James Bond, Skyfall, zeker bekijken in de bioscoop! Maar wat mij betreft is deze 50ste film al helemaal geslaagd, want OPI heeft een nagellakcollectie ter ere van dit jubileum uitgebracht. Ik ga jullie 3 lakjes van deze collectie laten zien!

Hier zie je de flesjes, van links naar rechts The Spy Who Loved Me, GoldenEye en Skyfall. Leuk feitje: in de film draagt Bondgirl Bérénice Marlohe Skyfall op haar nagels en aan de onderkant van de nagels GoldenEye. Erg tof om te doen als je echt lange nagels hebt!

The Spy Who Loved Me is een rode kleur met gouden shimmer erin. Deze gouden shimmer valt niet heel erg op, maar is daardoor ook niet overweldigend. Na 2 laagjes zag ik m’n nagelrandje er nog wel doorheen, een derde laagje kan dus geen kwaad!

GoldenEye is een transparante lak bomvol gouden flakes, die je los kunt dragen of kunt aanbrengen over een andere lak. Ik heb 3 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen, over een andere lak aanbrengen is dus wat handiger ;). Niet alleen past dit kleurtje bij de James Bond films, maar wat mij betreft ook uitsteken bij Kerst!

Skyfall is mijn favoriet van de drie, een dieprode en warme kleur die goed bij mijn lichte huid staat. Ook leuk als basis voor glitter, maar los ook zeker erg chique. Dekt in 2 laagjes!

Naast deze 3 kleuren zijn er nog 9 andere, hele toffe kleuren van deze collectie! Ook is er een 18 karaats bladgouden topcoat te koop voor €39,95. De gewone lakjes van deze collectie kosten €13,95 en als je niet kunt kiezen kun je ook nog voor het minipack gaan met daarin GoldenEye, The Spy Who Loved Me, Live And Let Die en The World Is Not Enough (€17,95). Verkooppunten vind je op opi.nl!

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish

30 gedachten over “Marjoleins gastblog || In stijl naar de nieuwe James Bond film met de OPI Skyfall Collectie!

  1. Ooooh my god, Golden Eye is echt het mooiste top coat/lakje dat ik ooit heb gezien. Ik hou van goud, zo chique, staat echt gorgeous. The Spy Who Loved me is ook een best vet lakje, apart door de ‘shimmer’ maar toch stylish. I like deze collectie! 😀

    Like

Plaats een reactie