Nailpolish & Nailart

Trind Metallic || Najaar 2011

Ieder seizoen brengt Trind een tijdelijke seizoenscollectie uit, hierboven zie je de najaarscollectie van 2011. Het zijn 4 heel verschillende kleurtjes, allemaal met een mooie metallic glans. Kijk snel verder voor de swatches!

cc 141

Toen ik deze off-white nagellak in mijn handen had dacht ik dat  ’t absoluut geen bijzondere nagellak zou zijn, eerder een saaie nude-achtige nagellak… Eenmaal aangebracht zag ik de prachtige paars/lila glinstering! Deze nagellak dekt netjes in 3 laagjes en de glinstering valt extra goed op als er ’n lekker herfstzonnetje op schijnt ^^

cc 142

Caring Color #142 is een mooi metallic blauw/groen. Hij dekt in 1 laagje al netjer, maar 2 vind ik zelf nèt iets mooier. Ik vind deze lak wel iets streperig, niet héél erg… Maar je ziet ’t wel lichtjes.

cc 143

Een donkere nagellak met een mooie metallic finish. Is het zwart, is het grijs, is het héél donker blauw? Ik vind het in ieder geval een mooie kleur voor de herfst! 1 laagje is trouwens al genoeg, heel fijn!

cc 144

En als laatste, maar zeker niet de minste… Caring Color #144, een speciale roodachtige paarstint. Ook deze nagellak heeft weer een metallic finish (deze komt trouwens nog iets mooier uit met een glanzende topcoat, die draag ik op géén van de foto’s) Net als de andere donkere kleuren was 1 laagje nagellak weer voldoende.

………

Ik vind het een mooie collectie en ben vooral onder de indruk van Caring Color #141 (wit). Ik vind het nog steeds een gemiste kans dat Trind geen namen heeft voor hun collecties, maar slechts nummers. Ik vind het lastig om een nummer te onthouden, maar een goed pakkende naam blijft zeker hangen.

De nagellak brengt prettig aan en vooral de 3 donkere kleuren dekken geweldig, 1 laagje is eigenlijk al voldoende. Als je 1 laagje aanbrengt is het ook nog eens super snel droog! Een glanzende topcoat is wel een must, anders lijken de metallic finishes als snel wat doffig.

De nagellakjes van deze Trind najaarscollectie liggen al in de winkel en kosten €9,95 per stuk. Ze zijn te koop zijn bij  Douglas, DA en Etos. Voor meer informatie over de verkooppunten kun je terecht op www.trind.com

Welke kleur spreekt jou het meest aan?

0 gedachten over “Trind Metallic || Najaar 2011

  1. Oh volgens mij heb ik die bij jou al live gezien! Ik vind nog steeds die donkerblauwe/grijze errug mooi!

    Heb je trouwens de nieuwe O.P.I Dutch collectie gezien! Zag het ergens op een forum langskomen en vond het ook wel iets voor jou! Leuk leuk leuk!!

    xxx

    Like

  2. hey! ^^
    wow al die mooie kleurtjes zeg! 🙂
    even een vraagje,
    waar kan je dat merk vinden,
    ik heb er namelijk nog nooit van gehoord, en ik heb het ook nog nooit zien staan! 😮
    groetjes
    xx

    Like

Plaats een reactie