Nailpolish & Nailart·Test & Review·Verzorging & vertroetelen

Pretty Box || Januari 2015

10Het is alweer een hele poos geleden dat ik een unboxing deed van een beautybox. Ik was eigenlijk een beetje vergeten dat die er nog waren totdat ik met Prettybox in aanraking kwam. Ik was altijd wel erg enthousiast als ik bijvoorbeeld de Glossybox mocht uitpakken, niet wetende wat er in zat! Prettybox heeft Glossybox overgenomen, dus dat maakt mij wel weer heel nieuwsgierig naar de inhoud van dit roze doosje. Kijk verder naar de inhoud… 9Het leuke van de beautyboxen vind ik dat je in aanraking komt met merken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt of zelf misschien nooit aan zou schaffen. Je komt soms juweeltjes van producten tegen! Aan de andere kant ben ik erg verwend wat beauty en make-up betreft en ben ik niet heel snel meer onder de indruk.8Dit zijn de producten die in het doosje zitten, wat mij vooral trekt is het doosje met 5 mini nagellakjes en de 2 huidverzorgingsproducten van Eucerin en Golden Case. Lees hieronder wat meer over alle producten.4 3Ik blijf dol op nagellak en heb er nooit genoeg van. Ik word blij van deze vrolijke lente kleurtjes, ook al zijn ze niet heel speciaal of bijzonder. Het is een hip doosje en ik vind vooral de roze erg mooi. Ik heb alle kleurtjes gelakt in 2 laagjes, vooral roze en oranje dekken erg mooi, geel en blauw zouden een 3e laagje kunnen gebruiken.

Aden Cosmetics Mini Nail Polish Set – € 12,-
De mini nagellakset van Ayden zijn de perfecte nagellakjes om mee te nemen op reis. Elke set bevat vijf mini nagellakjes in verschillende kleuren.

71Het 2e fullsize product waar ik wel nieuwsgierig naar was is deze hand & body cream van Golden Care. Ik heb hem in de variant Abrikoos en ik vind hem lekker zoet en fris. Hij trekt snel in en is makkelijk uit te smeren. Als handcreme heb ik persoonlijk liever een iets dikkere creme, ik heb vrij droge handen. Als body creme is hij erg lekker.

Golden Care Body & Hand Cream – € 7,95
De Golden Care Body & Hand Cream is een voedzame, huidverzachtende crème. De crème absorbeert snel en is verrijkt met hydraterende extracten.

5Dan is er nog de Eucerin ‘onder de douche’ bodylotion. Ik ken het van de reclame van Nivea, maar had het zelf nog niet eerder uitgeprobeerd. Nu is Eucerin ook een prima merk wat skincare betreft, dus ik was wel benieuwd. Nu moet ik zeggen dat ik 9 van de 10 keer na het douchen gewoon mezelf afdroog en aankleed, ik ben een luie huidverzorger. Alleen als mijn huid schreeuwt om créme, als het mega droog is of als er vellen aan hangen ga ik smeren haha. Daarom is dit toch wel ideaal, het voelt lekker zacht na het douchen.

Eucerin Onder De Douche Bodylotion – € 2,50
Met deze Onder De Douche Bodylotion van Eucerin heb je 2-in-1. Na het douchen hoef je je niet meer in te smeren met bodylotion, want de douchegel bevat alle verzorgende bestanddelen.

6 2Dan zijn er nog de frisse doekjes van Cotton 100 (handig voor in mijn sporttas) en het oog/lip potloodje van Boho. Beide trekken me niet heel erg, hoewel de doekjes dan nog wel handig zijn voor onderweg. De kleur van het potloodje vind ik niet geweldig, maar de pigmentatie is super. Daar kan ik vast een van mijn vriendinnen blij mee maken.

Cotton 100 Revitaliserende doekjes – € 1,99
Met deze vochtige doekjes van Cotton 100 reinig en hydrateer je jouw huid. De doekjes bestaan uit een unieke, natuurlijke samenstelling waardoor de huid weer zacht en stralend aanvoelt. Na gebruik heb je een sensationeel frisse huid!

BoHo Cosmetics – Lip Pencil – € 5,80
BoHo Cosmetics is een Frans, biologisch en duurzaam merk. Het potlood is samengesteld uit herstellende actieve bestanddelen waaronder shea butter en ricinusolie. Het potlood is niet vettig en blijft de hele dag goed zitten.

Al met al ben ik erg te spreken over de producten in de box van Januari, ik kijk eigenlijk alweer uit naar een volgende unboxing van Prettybox! Blijft leuk.

Ben jij lid van een Beautybox?

 

9 gedachten over “Pretty Box || Januari 2015

Plaats een reactie