Overige onderwerpen

Bourjois Lippies || Rouge Edition

Lipstick, i luuuuve it! Steeds vaker draag ik gewaagd rood, hot pink of smashig fruity berry. Bourjois heeft net een nieuwe lijn met 18 lipsticks uitgebracht, genaamd Rouge Edition. 18 modieuze tinten, onderverdeeld in 3 trendy kleurfamilies! Ga jij voor Preppy, Color Block of Night Out?

Ik ontving #01 Crystal Minima en #13 Rouge Jet Set en heb deze natuurlijk uitgebreid voor jullie op de foto gezet, kijk verder voor de foto’s!

Bourjois presenteert: Rouge Edition. de 100% fashion lipstick! Met deze nieuwe lipstick getest en goedgekeurd door moderedactrices, neemt Bourjois je mee naar de top van de modewereld. Pure en schitterende kleuren, een kant en- klare, ultiem smeltende textuur, gladde en goed gehydrateerde lippen, in 18 IT-tinten!

Swatches: #13 Rouge Jet Set || #01 Crystal Minima

#01 Crystal Minima is een vrij transparante lipstick met parelmoerdeeltjes. Hij is bedoelt om over andere lipsticks te dragen als een soort topcoat laagje.

Omdat de lipsticks zo fijn en romig zijn is het wel lastig om deze lipstick over een andere aan te brengen, dat glijdt, waardoor de rode lipstick dan aan de witte lipstick zit (in plaats van de witte parelmoer glans over de rode lipstick).

#13 Rouge Jet Set is zuiver rood met een prachtige glans! Hij is heel goed gepigmenteerd en heeft de juiste ondertoon voor ‘wittere’ tanden, ik ben enthousiast.

Beide lipsticks voelen heel comfortabel aan en hebben een hele mooie glans, ze glijden daadwerkelijk over m’n lippen. Ook Rouge Jet Set is makkelijk aan te brengen en loopt niet in de lijntjes van mijn lippen (dit wil nog wel eens gebeuren bij een rode lipstick). Ze blijven best een poosje zitten en overleven een hapje en een drankje prima.

Verder vind ik de verpakking prima in orde, strak zwart met fleurige letters. Ik vind het handig dat je aan de onderkant kunt zien welke kleur je te pakken hebt, handig in een flinke stash of een vol toilettasje!

Met één van deze achttien lipsticks ben je sowieso helemaal fashionable!

De Bourjois Rouge Edition is voor €12,99 per stuk te koop bij verschillende parfumerieën en drogisterijen.

24 gedachten over “Bourjois Lippies || Rouge Edition

  1. De rode is mooi! Maar de topcoat lipstick is, op zichzelf, ook mooi. Subtiel parelmoer. Lijkt me inderdaad niet zo handig om over een andere heen aan te brengen. Misschien met een kwastje wel?

    Like

Plaats een reactie