Test & Review·Verzorging & vertroetelen

Parfum || The Body Shop LE ‘Love etc… Sun Kiss’

Ook dit jaar heeft The Body Shop weer lekkere Limited Edition zomergeuren in de winkel liggen. Een variant op de White Musk, Dreams Unlimited en een zomerse variant op Love etc..

Zoals je inmiddels misschien gemerkt hebt, ben ik dòl op geuren zoals White Musk (luchtjes met de geur van muskus erin). Maar voor de warmere lente/zomer dagen pak ik graag een lekkere frisse geur, en daar komt Sun Kiss om de hoek kijken!

Sun Kiss is de zomereditie van Love etc… en ruikt heerlijk fruitig en bloemig, zonder verschrikkelijk zoet te zijn. De geur is gecreëerd door Dominique Ropion welke ook Alien van Thierry Mugler heeft gecreëerd, een man met smaak dus!

Met vleugjes bergamot, nectarine, neroli, jasmijn, sandelhout en amber

Bij de Eau De Toilette hoort ook nog een Limited Edition ‘Body Puree’, met natuurlijk een aansluitende geur! Het is niet echt een bodylotion, eerder een combinatie van lotion en een gel… Het voelt lekker verfrissend aan, het trekt snel in.

Verder ben ik erg te spreken over de vrolijke verpakking, het obre-glas vind ik erg leuk staan tussen mijn andere parfum flesjes. De Body Puree zit in een handige pompflacon en beide verpakkingen hebben mooie goudkleurige accenten, i like ^^

Het blijft natuurlijk een Eau de Toilette, wat betekend dat het minder parfum bevat dan een Eau de Parfum. Je moet hem halverwege de dag dus nog een keertje extra opspuiten, maar dat vind ik nooit zo’n probleem (dat doe ik eigenlijk altijd wel een keertje)

Love Etc.. Sun Kiss Eau de Toilette 50ml €19,95tijdelijk €14,96
Love Etc.. Sun Kiss Body Puree 250ml €10,95

Tip: Op dit moment is er een korting van 25% op álle damesgeuren, zowel in de winkel als in de webshop.

Wat is jouw ultieme zomergeur?

0 gedachten over “Parfum || The Body Shop LE ‘Love etc… Sun Kiss’

Plaats een reactie