Test & Review

Review: GOSH long lasting lip marker ‘003 Berry’

Steeds meer merken komen met deze aparte ‘Lip markers’, de zo genoemde lipstains… Ook GOSH heeft haar collectie uitgebreid met een aantal van deze lipstains en vandaag laat ik er een aan jullie zien. Ik testte de kleur 003 Berry, zie hieronder de resultaten!

Met de Gosh Long Lasting Lip Marker breng je eenvoudig een houdend lang en intense kleur aan op je lippen. De langhoudende formule blijft precies zitten waar je het aanbrengt: van day to date hoef jij je lippen niet meer bij te werken! De unieke formule zorgt bovendien voor urenlange hydratatie en zachtheid. De Gosh Long Lasting Lip Markers hebben een speciale punt waarmee je nauwkeurig kunt werken. Kies dus voor de meest kissable lips!

Ik heb eerst mijn lippen goed gescrubt. Als je veel velletjes hebt zie je deze extra goed bij het gebruik van een lipstain. Ik heb nog steeds wel wat droge plekjes op mijn lippen, maar de meeste losse velletjes zijn nu wel weg.

Hier heb ik mijn bovenste lip ingekleurd met de stift, dit gaat vrij makkelijk omdat de punt stevig en goed gevormd is. Wat een verschil hè?!

Hier zijn mijn lippen volledig ingekleurd met 003 Berry, een erg opvallende bessenkleur! Wat mij opvalt is dat hij niet in de randjes van mijn lippen trekt, echt een voordeel!

Erg hydraterend vind ik de stift niet, ik heb vrij snel droge lippen. Ik heb er dus een gloss overheen aangebracht, gewoon een transparante lipgloss.

Conclusie

Ik vind het aanbrengen van de stick erg makkelijk, hij werkt prettig door de stevige punt. De kleur is prima gepigmenteerd, vrij intens zelfs! Ze zeggen dat de lipstain hydrateerd, maar ik vind het na een poosje erg droog aanvoelen. Ik doe er zelf dus een lipgloss of lippenbalsem overheen… Dit zorgt er wel voor dat de houdbaarheid afneemt, de kleur was bij mij na 3 uur al volledig weg! Alleen de droge plekjes op mijn lippen waren nog wat roder.

Het is dus een prima manier om je lippen te voorzien van een mooi kleurtje, maar echt super long lasting is hij niet (zeker niet als je er een balm of gloss over aanbrengt). Ik merk dat ik toch liever een mooie lipstick of lipgloss pak, hoewel het zeker geen slecht product is.

De GOSH lip markers zijn trouwens verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,49.

Gebruik jij graag een lipstain?

0 gedachten over “Review: GOSH long lasting lip marker ‘003 Berry’

  1. Mooie lipstain, ik heb een nog donkere versie van Essence. Ook ik vind het meer een uitdrogend effect hebben en omdat ik dat niet mooi vind heb ik dus ook een gloss eroverheen gebruikt. Doordat ik hem iets te donker vond en nog weg moest had ik hem snel weer verwijdert.
    Ik ga zelf ook meer voor de lippenstift en lipgloss.

    Like

  2. Mooie kleur! Heb zelf nog geen lipstain geprobeerd. Wel zoiets van Etos wat ook een kwestie is van opdoen en dan een balsem erover. (weet even de naam niet meer) kreeg er ook droge lippen van.

    Like

  3. Ik krijg erg droge lippen van lipstains, dat vind ik een nadeel. Ik vind het altijd wel kinderlijk leuk om er mee te ‘spelen’, oftewel het op te smeren. De kleur staat je prachtig!

    Like

  4. Ik vind het jammer dat die stains mijn lippen altijd zo uitdrogen, ik vind het zonde om er een gloss/balsem overheen te doen omdat ik juist het matte effect zo mooi vind!

    Like

Plaats een reactie