Overige onderwerpen

Help! Bad Hair Day(s)….

Okee, dit kan niet langer! 
Ik móet móet móet echt naar de kapper!

Ik heb niet alleen een ‘bad hair day’, ik heb gewoon een ‘bad hair month’!
Zoals je op deze verschrikkelijke foto ziet, zit mijn haar gewoon niet mooi meer… Het model is eruit (uhmm welk model?), het is verschrikkelijk dood en de kleur is ook niet om over naar huis te schrijven!
Mijn eigen vale haarkleur zie je bovenop mijn hoofd, en dat blondachtige daaronder is verkleurd door de zomerzon….

Kortom ik ga naar de kapper!


Waar ik een beetje aan dacht was het volgende….
Ik knip mijn haar in lagen, waardoor er wat meer volume ontstaat. Ook zit ik eraan te denken een schuine lok te nemen, hoewel dat wel weer veel werk is om elke dag bij te houden. En natuurlijk ga ik mijn haar verven! Ik weet nog niet precies welke kleur, maar ik ga denk ik voor een bruintint. Mischien lichtbruin, maar dan wel een warme kleur… of toch iets donkerder??

Ladies, jullie nog een leuk idee?
Of zijn jullie het helemaal eens met mijn ideetjes?

Advertenties

0 gedachten over “Help! Bad Hair Day(s)….

 1. Een warme bruine tint staat je denk ik heel erg mooi! Lagen zijn altijd goed, kan niet misgaan (denk ik, haha) En een schuine lok is heel erg leuk, vind ik zelf. Ik vind dat je het leuk hebt uitgekozen en ik denk ook echt dat het je super zal staan!

  Like

 2. Laagjes en lok! Ik weet niet zeker of je haar van nature krult maar dan komt er sowieso meer beweging in. En ik denk dat een warme koperbruine tint je erg mooi zou staan!

  Like

 3. Ja laat het lekker opknippen, dan krijg je meer slag! Een lok vind ik heel leuk staan, maar met dit regenachtige weer vind ik het zelf niet zo handig. Ik ben benieuwd wat het word.

  Like

 4. Chocolade bruin zou jou inderdaad super staan. Ga wel voor een warme kleur. Dat maakt je gezicht niet al te licht. Ik heb soms ook van die dagen. Nou, echt. Dan steek ik het van ergenis op. Liefs, xxxx

  Like

 5. Hey meid, laagjes zijn altijd leuk:) Krijg je lekker veel volume van! Een lok staat je ook super! Alleen zou ik het niet te donker verven, dat maakt je gezicht gelijk zo bleek.Wat dacht je van geheel donkerblond/lichtbruin verven met verschillende tinten lowlights?Liefs van Suusje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s