Personal stuff

Beautypolish Stopt! || Dag allemaal…

1Een lastige beslissing, een lastig bericht… Vrienden en familie die dicht bij mij staan weten dat ik er al langer mee worstel, blijven bloggen of toch niet. Vandaag heb ik toch besloten om helemaal te stoppen met Beautypolish. Lees hieronder meer.

Geen hele lange en zielige verhalen, maar kort en bondig. Achter de schermen speelt er natuurlijk van alles en het lukt me niet om de energie, tijd en liefde te vinden om regelmatig artikelen te schrijven, foto’s te maken en om naar persevents e.d. te gaan. Toen ik begon met bloggen, meer dan 5 jaar geleden, was ik dag en nacht in de weer met mijn blog. Ik heb geprobeerd om het op een lager pitje te zetten en ‘te bloggen wanneer het wel lukt’ maar daar zitten makkelijk 2 tot 4 weken tussen en dat vind ik ook geen doen.

Ik heb een super leuke tijd gehad en heb altijd met heel veel liefde aan Beautypolish gewerkt, met veel plezier alle berichtjes gelezen, heb leuke mensen mogen ontmoeten en veel leuks mogen doen.

Beautypolish.nl zal niet gelijk van het internet verdwijnen, maar is nog tot ongeveer juni 2016 online. Er komen alleen geen nieuwe updates meer en ik zal mijn Twitter en Facebook account verwijderen.

Wel blijf ik ‘actief’ op Instagram, dus als je het leuk vindt om me toch een beetje te volgen kun je me daar vinden onder de naam Beautypolish.

Bedankt allemaal voor de mooie 5 jaar samen!

p.s. alle laatste berichtjes op dit artikel lees ik natuurlijk met heel veel liefde!

 

-x- Ilja

Advertenties

26 gedachten over “Beautypolish Stopt! || Dag allemaal…

 1. Ah wat jammer Ilja! Ik snap het wel hoor, maar ik ga je leuke blogs wel missen! Wellicht zien we elkaar nog eens en ik hoop stiekem dat we je nog eens terug zien op het www ?

  Liefs, Laura

  Like

 2. Hoi Ilja,
  Wat jammer dat je stopt. Ik vond het al jammer toen je stopte met YouTube maar nu vind ik het al helemaal jammer. Op de 1 of andere manier kan ik je niet volgen op Instagram. Ik heet op Instagram mariella_stevens dus als je me zo willen deblokeren zou dat fijn zijn.

  Liefs,
  Mariëlla

  Like

 3. super jammer, ik volg je al heel lang! maar ik snap het wel, we worden allemaal ouder en krijgen andere prioriteiten! Bedankt voor de artikelen die je hebt geschreven en ik wens je het beste toe!

  Like

 4. Jammer dat je gaat stoppen. Je schreef altijd leuke artikelen. Als het niet meer lukt dan is dat gewoon zo. Knap dat je de beslissing hebt kunnen maken. Succes met wat er allemaal op je pad komt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s