Nailpolish & Nailart·Overige onderwerpen

Marvelouse Blue & Bordeaux || Majestic Collectie

8Een klein tijdje terug liet ik het LED-systeem van Pinkgellac aan jullie zien en deze week is er een nieuwe collectie met 5 nagellakjes uitgekomen. Het is de Majestic collectie, met Marvelous Blue, Golden Rose, Smoked Grey, Bordeaus en Powerfull Plum. Ik laat vandaag Marvelous Blue en Bordeux aan jullie zien. Kijk je mee?

910#172 Marvelous Blue vind ik een prachtige kleur. De vele glittertjes en mooi diepe kleur maken hem voor mij speciaal. Ik vind hem erg leuk voor de herfst/winter!

Ik draag hier 1 laagje van de Base, 2 laagjes van de blauwe kleur en 1 laagje van de Shine topcoat. Natuurlijk in combinatie met de LED-lamp. Hier kun je mijn stap-voor-stap foto’s terug vinden met het gebruik van de primer, basecoat, kleurlak, topcoat en de LED-lamp.  67Hoewel het wel wat meer werk is dan ‘normale’ nagellak aanbrengen, neem ik er graag wat meer tijd voor. Het blijft bij mij namelijk minimaal 10 dagen prima zitten, waar normale nagellak in het beste geval 3 dagen oké blijft. Op het moment werk ik als thuishulp bij oudere mensen die zelf niet meer kunnen schoonmaken, dus ik zit 100x per week met mijn handen in een sopje! Natuurlijk kun je handschoenen aan doen, maar dat werkt héél vervelend. Ik moet kunnen voelen wat ik doe! Daarvoor is Gellac voor mij nu echt een uitkomst.

11Ik was trouwens begonnen met #173 Bordeaux, deze heeft er 10 dagen opgezeten tot ik er per ongeluk 1 nagel afgepulkt had… Op mijn ringvinger heb ik een klein beetje van Golden Rose aangebracht, voor een mooi glittertje.

Hier zie je op de 1e foto heel goed dat mijn nagels super kort zijn. Ze waren ook erg zwak en dan vind ik het fijn om een stevig laagje aan te brengen, ter bescherming. Zo kunnen mijn nagels weer op het gemakje groeien en sterker worden.

Bordeaux vind ik persoonlijk trouwens meer wat weg hebben van een Aubergine paarse kleur, maar wel heel mooi voor de herfst!

De Majestic collectie kun je hier vinden, tevens alle prijzen en de 5 voor €50,- deal.

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?

-x- Ilja

Dit artikel bevat één of meerdere producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd.

Advertenties

11 gedachten over “Marvelouse Blue & Bordeaux || Majestic Collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s