Fotografie·Personal stuff

Plog Maart|| Gewoon wat foto’s #02

35Vandaag een persoonlijke update met véél te veel foto’s! Ik heb genoeg foto’s gemaakt de afgelopen tijd, maar heb er geen artikeltje van gemaakt. Lijkt me leuk om toch nog even te delen wat er allemaal gebeurd is, met maar liefst 35 foto’s haha! Dagjes weg, Blog Events, een nieuwe auto èn nieuwe camera (WhoopWhoop), dingen in-en-om het huis en nog een hoop andere leuke dingen…. 30 34Het huis is gezellig in Paas thema versierd. Ik ben een beetje aan het knutselen geweest met strijkkralen, Paaseitjes maken! 3632 Ohh jeah! Alvast voor mijn verjaardag heb ik van Casper de Nikon Coolpix S9900 gekregen. We hadden plots een extra centje te besteden en voordat het bij de boodschappen zou verdwijnen mocht ik deze camera ervan halen. Hij is vooral bedoeld om mijn oude Sony Cybershot te vervangen, handig voor op Pers Events en goede compact camera voor onderweg. Hij kan enorm mooie macro foto’s maken, maar ook inzoomen gaat prima! Het kantelbare schermpje en de wifi-optie zijn helemaal top! ❤ ❤ ❤ Blij mee! 28 22 2327Na 6 jaar afscheid moeten nemen van mijn aller eerste autootje! Mijn groene Hyundai Excel heeft het dan toch begeven en is 17 jaar geworden. Gelukkig konden we met onze plaatselijke garage een mooie afspraak maken en heb ik, na en week bussen (drama), toch een nieuw autootje! Het is deze zachtgele Fiat Panda geworden.

Ik ben er flink op vooruit gegaan! Van 3- naar 5-deurs, Stuurbekrachtiging, elecktrische ramen, Airco en een stuk hogere instap. Toch heb ik altijd met veel plezier in mijn oude waggeltje gereden, hij was alleen op! 24 Samen met Casper een houten kweekbak gemaakt voor in de tuin. 26 21Bij Action scoorde ik deze 3 mascara’s die ik ga testen voor een Budget Mascara review. 14 16 15Ik was 2 weken terug bij een heel leuk Persevent in Amsterdam, namelijk de #BeautyStore van Mooi PR. Heel veel leuke merken presenteerde hier alle nieuwe producten. Veel leuke mensen gezien, leuke locatie en veel mooie nieuwe producten mee voor de site. Merken als OPI, Keune, MUA, Boots, Collistar, Etos e.d. 13Vriendinnetje Kim kwam gezellig langs voor een bakkie thee en nam Moby mee, zo’n lekker ding! 19 18Omnomnomonm… Een keertje bij Burger King gegeten, wat was dat lang geleden. Daarna nog een keer Sushi gegeten om te vieren dat we centjes terug kregen van Essent! 🙂 Hadden er zo lang al trek in! 1 2Vorige week vrijdag kwam zusje lief langs om te bakken. Haar kleintje werd 1 (mijn neefje Stephano) en we hebben in het thema van Rupsje Nooitgenoeg koekjes gebakken een een Cupcake rups. Erg gezellig! P.s Check mijn awesome Vintage keuken hahaha! Deze staat nog op het lange lijstje om te verbouwen, helaas kost een nieuwe keuken nogal wat! 5 9 8 7 6 4 331Vorige week zondag was het heeeeerlijk weer! We besloten de camera mee te nemen, broodjes te smeren en een stuk te gaan wandelen in Zeeland. Een goed moment om mijn Nikon S9900 te proberen! De zoom goed kunnen testen met de zeehondjes op Brouwersdam en ook de Macro functie en zonflair is goed geslaagd ❤ Was een heerlijk dag zo saampjes met mijn lieve manneke. 10Het Aussie Event was ook super leuk, lees hier mijn hele verslag. 11 20Er zijn ook een hoop leuke producten binnengekomen die binnenkort online verschijnen hier op Beautypolish. Ik ben dol op post! Mijn hart gaat al sneller slaan zodra er een wit busje de straat in komt rijden haha (herkenbaar andere bloggers???) 17 29Highlights en vrolijke sokken van Hema (samen met mama)

Misschien moet ik wat vaker een klein foto-artikeltje online zetten, in plaats van in 1 keer zo’n mega artikel? Wat vinden jullie, fijn of liever wat minder foto’s???

-x- Ilja

Advertenties

17 gedachten over “Plog Maart|| Gewoon wat foto’s #02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s