Test & Review·Verzorging & vertroetelen

LUSH || Lente & Pasen 2015

15Het is officieel Lente, de zomertijd is ingegaan en ook Pasen staat bijna voor de deur. Helaas is het weer nog maar weinig zonnig en warm, het waait als een malle en regenen doet het ook al de hele dag. Gelukkig kan ik alvast in bad met de heerlijke LUSH producten, daar word ik al-tijd vrolijk van.

Hier een kleine impressie van de Lente producten (een deel) van 2015. Er zit een leuke functie op mijn nieuwe camera, waarbij je mini filmpjes kunt maken van 30 seconden. Leek me een leuk moment om het uit te proberen!

12 11Om te beginnen met het grappigste product uit de collectie, Pot O’Gold is een Shower Jelly en kost €5,95 voor 100 gram. Ik gebruik hem zelf als ‘zeep’ tussen mijn handen, zodat er schuim ontwikkeld. Je kunt ook een klein stukje afbreken en bijvoorbeeld in je Lufa spons doen. Hij is vrij sterk van geur en ruikt naar zoette honing, frisse sinaasappel en licht kruidig. 13Hoppity Poppity, een lief klein konijntje! Hij kost € 3,95 voor 100 gram en ruikt heerlijk fris (zoet gemaaid gras) en in het midden van dit blije konijntje zit ook nog knettersnoep! Ook breek je gemakkelijke en stukje af en kun je er van genieten in een voetenbadje. 10 9De Golden Egg is mijn favoriet, niet alleen omdat hij zo mooi is met alle glitters (die je trouwens in héél je badkuip hebt zitten na het badderen hahaha) Maar de geur is heerlijk! Hij ruikt naar het bekende Honey I washed the Kids zeepje, vanaf het begin af aan al mijn favoriete LUSH geur (samen met Snow Fairy en Rock Star). Prijs €5,95/100 gram.14Prachtig om te zien, maar ik gebruik de losse zeepjes bijna nooit om mijn handen mee te wassen. Ik stop ze in elke la die je maar kunt bedenken. Sokken, Bh’s, ondergoed & tussen alle kleding… Hmmm! Somewhere over the Rainbow zeep wordt van een mega grote regenboog zeep afgesneden, elk stuk is dus anders. Ze hebben er onder andere mandarijn, neroli en roos in gestopt. De prachtige kleuren en glittertjes maken het feestje compleet. €6,50 / 100 gram. 15Tot slot nog de Bunch of Carrots, het is een bubble bar en kost €9,95 voor 150gram. Je slingert de worteltjes door je badwater (of voetenbadje) tot het water oranje en schuimig is. Ik heb dit bosje wortelen eerder gehad en heb er wel een keer of 9 á 10 mee gedaan! Gewoon laten drogen en nog een keer gebruiken! (ook leuk om met vrienden te delen, allemaal 1 wortel). De geur is lekker fris en sinaasappel/citroen achtig, echt voor de Lente.

Wat is jouw favoriete Lente/Paas LUSH product?

-x- Ilja

Dit artikel bevat één of meerdere producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd.

14 gedachten over “LUSH || Lente & Pasen 2015

Plaats een reactie