Huis & Inrichting

Huis & Inrichting|| Don’t Forget to be Awesome!

3Sinds we in ons koophuisje wonen (alweer 1 jaar, waar blijft de tijd) willen we iets groots èn cools boven de bank. Er hebben lange tijd 2 canvasdoeken van onszelf boven de bank gehangen, waarop we in een tulpenveld liggen te fotograferen. Echter was het wat druk, donker en wilde we graag iets muur-vullends. Uiteindelijk hebben we gekozen voor 2 grote posters, ingelijst in wit hout. De kleuren passen héél goed bij onze inrichting, wat voornamelijk wit, natuurtinten, rosé goud en mintgroen/turqoise is.7Hier nog even de ‘voor’ foto. Sowieso wat rommeliger met de lamp naast de bank, deze hebben we uiteindelijk achter de bank gezet als leeslampje. Deze doeken krijgen waarschijnlijk een mooi plaatje in het trapgat, zodra deze klaar is. 1 6 5De posters en de lijsten komen van Posters.nl waar je héél erg veel verschillende posters hebt. Ik vond vooral het fotobehang ge-wel-dig, helaas neemt dat nogal wat ruimte in en hadden we alle kamers boven al voorzien van een leuk behangetje.

Het pakket was na 2 dagen al binnen en werd netjes geleverd in een mega verpakking. De grote lijsten waren ingepakt en ook het plastic van de lijsten (ik had eigenlijk glas verwacht) was netjes voorzien van beschermfolie tegen krassen en vingers. Dit maakt de lijsten wel een stuk lichter trouwens!

We hebben ze opgehangen met zo’n railssysteem en haakjes, daar hingen de vorige lijsten ook aan. Dan kun je nog eens wisselen zonder elke keer op andere plekken te moeten boren.2 De posters die we hebben uitgezocht zijn van die positieve, blije, motiverende teksten. Echter ben ik wel héél blij dat ze ACHTER mij hangen op de bank! Ik ben zo iemand die dat soort dingen telkens weer opnieuw blijft lezen, vandaar dat we ook geen tegeltjes of andere tekst-dingen op de WC hebben hangen haha. Dan word ik helemaal gek van mezelf.

De posters:

Be Awesome –  61 x 91,5 cm – €8,95

Happiness –  61 x 91,5 cm – €8,95

– Wissellijst wit hout –  61 x 91,5 cm – €29,95

4p.s Ik heb mijn best gedaan op van die mooie en strakke foto’s, je kent ze wel… van die VT-Wonnen, Ikea en Pinterest plaatjes. Maar dat is niet helemaal gelukt helaas, Oops!

Wat vinden jullie van de nieuwe muur-versiering?

-x- Ilja

Dit artikel bevat één of meerdere producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd.

Advertenties

9 gedachten over “Huis & Inrichting|| Don’t Forget to be Awesome!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s