Home & Lifestyle·Huis & Inrichting

Lente in huis || Schattige Mini Tuintjes

tuintje 6– Hoera! Beautypolish.nl is weer online, door problemen achter de schermen is deze bijna 2 volle dagen offline geweest. Gelukkig is alles weer onder controle en kan ik weer fijn bloggen. –

Afgelopen week heb ik een klein rondje gelopen in de Intratuin en werd daar op slag verliefd op de miniatuur tuintjes die daar opgesteld stonden. Dit is géén gesponsord bericht, maar ik ben gewoon super enthousiast over mijn schattige mini tuintjes. Ik heb samen met Casper drie glazen vazen gevuld met steentjes, mos, aarde, plantjes en leuke miniatuur frutsels. Niet moeilijk, betaalbaar en helemaal Lente-proof! Kijk verder voor meer foto’s en lentekriebels…tuintje 1We kochten wat kleine plantjes, o.a. een kleine Orchide die in de aanbieding was, een doosje mos, wat steentjes, een miniatuur prieeltje, doosje met kruiwagentje e.d. (€4,45 en €8,95) en daar hebben we 3 setjes mee gemaakt. tuintje 7 tuintje 8De eerste is de grootste, met een wit prieeltje (zo’n schattig boogje wat in de tuin staat, heel romantisch), een hekje en een emmertje. Verder heb ik het opgevuld met aarde, witte steentjes, grijze grote steentjes en 2 mini plantjes. Ohja en mosjes. Wat staat het schattig!tuintje 4 tuintje 5De 2e is in een lage en brede pot. Met 2 mini plantjes, wat mos, steentjes en aarde heb ik de vaas versierd. Het gietertje en tuingereedschap maken het af, nu past het leuk bij de grote vaas met het prieeltje. Tuintje 11 Tuintje 10De laatste is tot stand gekomen omdat ik nog wat mos overhad en de kruiwagen eigenlijk niet kwijt kon. Een potje narcissen kost maar €1,29 dus dat zijn de kosten niet. I like ❤ tuintje 3 tuintje 2Het laatste beetje mos en steentjes wilde ik niet weg doen, dus besloot ik de Hyacint (die ik al had staan) aan te kleden in een vaas met de laatste restjes mos, aarde en steentjes. Het staat erg gezellig!

Wat vind jij van de mini-tuintjes in mijn vazen?

Ze hadden de miniatuur tuinspulletjes in verschillende kleuren trouwens (ook lime groen, roze en bruin) Stoeltjes, paracol, bankjes, lantarentjes, hekjes e.d. héél veel leuks vanaf ongeveer €2,50.

-x- Ilja

Advertenties

14 gedachten over “Lente in huis || Schattige Mini Tuintjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s