Overige onderwerpen

Look of the Day || MAC ‘The Simpsons’, MaxFactor, Yves, TBS, Etos & Oriflame

4 Bah, het regent en ik zit in mijn pyjama op de bank onder een dekentje… Ik voel me niet zo lekker en soms is dan het beste medicijn om jezelf van die bank af te rukken, een leuke jurk aan te trekken en jezelf lekker op te tutten! Ik heb een aantal mooie nieuwe dingetjes gebruikt, welke ik graag nog op de site wilde laten zien. Ik ben gegaan voor een blauw/gele jurk (welke ik zelf gemaakt heb met de naaimachine *whoop*) en het Simpsons palette van MAC. Daarbij een aantal andere fijne producten, waar ik hieronder wat meer over vertel. Ik zit ook nog in mijn stopweek, dus mijn huid is op het moment not amused! Kijk vooral verder voor de foto’s, jaja ook zonder make-up! 10 Geen make-up links – Primer en Foundation van Max Factor rechts9 inclusief Blush van Etos links – complete ooglook (MAC, Yves Rocher, Max Factor) en lippen (The Body Shop & Oriflame) rechts7 Voor de ooglook heb ik gebruik gemaakt van het MAC palette, dit is de Limited Edition van The Simpsons ‘Merge’s extra ingredients quad’. Als basis heb ik 2 kleuren gebruikt van de Max Factor ‘Excess Shimmer’ kleurtjes, op het ooglid  #15 Pink Opal en onder mijn wenkbrauw #05 Crystal. Als oogpotlood heb ik de Excess Intensity ‘Longwear Eyeliner’ van Max Factor gebruikt, in de kleur zwart. Als Mascara heb ik gekozen voor een nieuwe mascara van Yves Rochter, het is de Sexy Pulp Ultra-volume mascara, ook in de kleur zwart.3 Voor mijn gezicht heb ik gebruik gemaakt van een 3-tal nieuwe producten. Als eerste heb ik de Face Finity Primer van Max Factor aangebracht, dit is een primer die ervoor zorgt dat je foundation langer blijft zitten. Het voelt fijn op mijn gezicht en zodra ik mijn foundation aanbreng, voel ik dat dit goed ‘hecht’. Tevens bevat hij een SPF van 20 en dat is mooi meegenomen, ook in de Herfst. Prijs: €14,99 (verkrijgbaar vanaf september)

Als foundation heb ik gebruik gemaakt van de Skin Luminizer foundation van Max Factor, in de lichte kleur #47 Nude. Goed nieuws voor de lichtere dames onder ons, hij is erg licht! Dit is een nieuwe foundation van Max Factor die zorgt voor een gezonde glow. Samen met de Primer blijft hij prima zitten en dekt ook nog eens heel goed als je hem na het eerste laagje nog plaatselijk aanbrengt op de plekjes die het extra nodig hebben (zie het verschil op foto 1 en 2) Prijs: €15,99 (verkrijgbaar vanaf november)

Ook zie je hier de nieuwe Blush stick van Etos, welke zorgt voor een gezond blosje op de wangen. Ik gebruik zelf graag een Poederblush, maar deze is erg fijn in gebruik. Hij is matt, niet te vet, je kunt hem gewoon aanbrengen en met de vingertoppen vervagen, hij is goed op te bouwen. Prijs: €4,996 MAC Limited Edition van The Simpsons ‘Merge’s extra ingredients quad’. Ter ere van de 25ste verjaardag van The Simpsons, bracht MAC een speciale collectie uit, speciaal van The Simpsons. Het doosje is heel stevig, zwaar metaal met een goede spiegel. In het palette zit een 4-tal kleuren: Harpooned Heart (lustre), Sexy PB & J(veluxe pearl), Beehive Blue(veluxe pearl), Vivacious Vacuum Cleaner Bag  (frost)

Voor mijn ooglook heb ik alle 4 de kleuren gebruikt en ze zijn erg goed gepigmenteerd, zacht en goed te blenden. De roze kleur heb ik in mijn ooghoek gebruikt en onder mijn oog, samen met de blauwe kleur. Op mijn bewegende ooglid heb ik de paarse kleur aangebracht, welke een prachtige glans heeft! In de buitenste hoek en in mijn crease heb ik een klein beetje van de zwarte kleur gebruikt. Prijs: €42,- (op Maccosmetics.nl en vanaf 4 september is deze verkrijgbaar bij de MAC Pro stores in Amsterdam en Den Haag)

2 Verder draag ik op mijn ogen een nieuwe mascara van Yves Rocher, Sexy Pulp Mascara ultra-volume in de kleur zwart. Deze mascara heeft een extra groot borsteltje en ik vind hem super fijn werken. Op de foto draag ik 2 laagjes en hij separeert goed en hij is mooi intens zwart. Prijs: €17,90

Het potloodje dat ik draag is van Max Factor en heet Excess Intensity Longwear Eyeliner. Het is een potloodje dat je omhoog kunt draaien en met klikjes komt het stiftje dan omhoog (pas op, hij gaat alleen omhoog) De kleur is intens zwart en mooi matt. Hij brengt heel fijn aan en blijft héél goed zitten voor een potlood. Normaal gesproken zit hij in no-time aan de bovenkant van mijn oogleden, maar deze is écht long wear, toppie! Hij is ook nog te krijgen in mooie andere kleuren, zoals blauw, groen en goud e.d.) Prijs: €9,995 Ook van Max Factor is deze Excess Shimmer Eye Shadow. Het is een zachte oogschaduw, welke mij doet denken aan een oogschaduwbasis. De glittertjes erin zijn prachtig en het product voelt zacht aan. Het is niet geschikt om dik aan te brengen, maar een mooi dun laagje blijft prima zitten. Het is zeker een aanrader om straks even in de winkel te swatchen! Als basis heb ik 2 kleuren gebruikt van de Max Factor ‘Excess Shimmer’ kleurtjes, op het ooglid  #15 Pink Opal en onder mijn wenkbrauw #05 Crystal Prijs: €12,99 (verkrijgbaar vanaf november)1 Tot slot, lippen! Ik heb een cominatie op mijn lippen van een lipstick en een gloss. De lipstick is een Color Crush lipstick van The Body Shop, een van mijn favoriete lipsticks op het moment #245 ‘Pink Luxe’. Het is een roze lipstick met een gouden glitter erin, i love it! Prijs: €12,-

De gloss is van Oriflame en komt uit de ‘The One’ collectie. Het is een Power Shine lipgloss in de kleur Rose Glacier. Het is een subtiele roze kleur met kleine shimmertjes erin, waardoor hij mooi glanst en het licht opvangt. Hij plakt niet en blijft lekker lang zitten. Prijs: €12,-8

Doe jij dit ook wel eens als je jezelf niet lekker voelt?

-x- Ilja

15 gedachten over “Look of the Day || MAC ‘The Simpsons’, MaxFactor, Yves, TBS, Etos & Oriflame

  1. Ik ga meestal met make up spelen als ik niets te doen heb én die dag niet meer naar buiten hoef. Vooral dat laatste is belangrijk, want niet alle looks waar ik spelenderwijs op uit kom zijn draagbaar.

    Like

Plaats een reactie