Make-up & Looks·Overige onderwerpen·Test & Review

Nieuwe Lippies || Deel 2 Revlon, Maybelline, Gosh & Kardashian

22 Het is tijd voor deel 2 van de nieuwe lipproducten die ik in mijn lade heb liggen! Vandaag aan de beurt: Revlon, Maybelline, Gosh en Kardashian Beauty. Er zitten zeker 2 favorietjes tussen, benieuwd welke dat zijn? Kijk verder voor meer info, swatches en foto’s. 20Swatches in de volgorde zoals de lipproducten hierboven staan.26 Als eerst de Revlon Colorburst Lipbutter, deze heb ik in #075 Lollipop. Ik heb al eerder geschreven over deze Lipbutters, ik vind ze namelijk héél prettig in gebruik. Ze vallen voor mij een beetje in dezelfde categorie als de Loréal Rouge Caresse en de Dior Addict lipsticks. Fijne balsem, mooie glans en zachte lippen.

Prijs: €11,95 o.a. World of Beauty25Een ander lipproduct waar ik heel erg nieuwsgierig naar was is deze Super stay 10H Tint Gloss. Ik was namelijk al erg enthousiast over de 24H variant van Maybelline en toen ik deze voor 50% bij Kruidvat zag liggen en er óók nog een 1+1 gratis actie was kon ik ze niet laten liggen. Ik kocht voor €6,15 een roze èn een rode Tint Gloss.

Ik moet zeggen dat ik hem wel prettig vind, maar niet helemaal onder de indruk ben. Ik vind het aanbrengen lastig, omdat hij niet gelijk dekt en het voelt niet als een lipgloss. Het is een beetje een zachte lipstain, waardoor hij dan wel weer ietsje langer blijft zitten dan een normale gloss. Echter geen 10 uur en blijf ik meer fan van de 24H Super Stay Lipstick.24 Dan mijn eerste favoriet! Wat een lief, zoet roze kleurtje is dit! Ik schreef in deel 1 van de lipproducten al een stukje over de rode variant van deze Lip Lacquer, maar ook deze roze mag niet ontbreken.

Ook hier vind ik de applicator niet helemaal geweldig, maar het werkt en de gloss voelt fijn op mijn lippen. Ik denk dat ik dit kleurtje deze lente zeker vaker zal dragen.

Prijs: €8,49 Kruidvat23Tot slot mijn 2e favoriet, de Lip Plumping Shimmer Gloss ‘Honey Flavored’ van Kardashian Beauty. Dit is de kleur ‘Fluffed French Toast’ en is een oud rozige kleur met ontelbare miniscule glittertjes.

De lipgloss heeft een héle grote applicator, net als de lipgloss uit de MAC Wonderwoman collectie, en dat vind ik prettig! De kleur is mooi voor elke dag en past goed bij veel looks. Dat de gloss het Plumping effect heeft voel je door de tinteling op je lippen, ik vind het een beetje vergelijkbaar met het gevoel van een sterk kauwgompje in je mond, maar dan op je lippen… lekker.

De gloss ruikt trouwens subtiel naar honing en kost €14,95 bij o.a. World of Beauty.

-x- Ilja

15 gedachten over “Nieuwe Lippies || Deel 2 Revlon, Maybelline, Gosh & Kardashian

  1. Ik kwam laatst bij de etos (we hebben een hele kleine etos), en daar hadden ze een nieuw schap van Revlon in gemaakt! Ik heb direct een lipbutter gekocht. Misschien een tip als je daar zelf ook naar opzoek bent, misschien hebben ze ze bij joun Etos ook wel!

    Like

Plaats een reactie