Overige onderwerpen

Prodent White Now Gold || De witste glimlach direct na 1x poetsen?

2 Prodent heeft een tandpasta ontwikkeld waarvan zij zeggen dat na 1x poetsen je tanden zichtbaar witter zijn. Mij is gevraagd deze tandpasta zelf uitgebreid te testen en ik vertel hieronder meer over dit speciaal blauwe goedje met glittertjes!

– Advertorial –
1 6

Prodent White Now Gold is een revolutionaire tandpasta voor zichtbaar wittere tanden direct na 1 x poetsen. Bij andere tandpasta’s kan het dagen tot weken duren voordat je tanden witter worden, maar de nieuwe Prodent White Now Gold met de unieke Blue Light Technology heeft nu drie keer meer direct witmakende kracht* en geeft je de witste glimlach direct na één keer poetsen. Daarnaast heeft White Now Gold een progressief witmakend effect en biedt het alle bescherming van een fluoride tandpasta voor een complete dagelijkse mondverzorging. *Het direct wit makend effect is optisch en tijdelijk. Klinisch bewezen bij 79 personen.

4Hier zie je de tandpasta in gebruik en hij is BLAUW! De tandpasta komt eruit in een transparante gel met minuscule glittertjes en een streep van blauw. Het voelt goed fris aan en poetst als een gewone tandpasta. Pas alleen héél erg op met dit blauwe schuim! Ga niet met je witte blousje ‘nog even snel’ je tanden poetsen en veeg ook je mond niet af aan oma’s mooiste handdoekje, want dan zie je gegarandeerd blauwe strepen. Voorzichtig dus…

3

Voor het poetsen met Prodent White Now Gold 5 Na het poetsen met Prodent White Now Gold7

Wat vind ik er nu eigenlijk van?

Ik vind de tandpasta lekker smaken, heel fris, en dat voel je nog wel even door in je mond en in je tanden. De blauwe kleur, welke natuurlijk nodig is voor dat direct witte effect, vind ik wel erg ‘gevaarlijk’ voor kleding enzo. Na het poetsen zit het blauwe schuim namelijk ook om je mond, op je tandenborstel en in de wasbak.

Wel zie ik een duidelijk verschil na 1x poetsen. Het is geen WAUW-ik-heb-mijn-tanden-gebleekt-effect, maar ik zie daadwerkelijk verschil. De gelige waas is van mijn tanden en ze ogen iets witter. Leuk als je direct een tintje wittere tanden wilt dus!

Prijs: €3,79

Meer informatie kun je vinden op de website van Prodent. website van Prodentwebsite van

-x- Ilja

Advertenties

18 gedachten over “Prodent White Now Gold || De witste glimlach direct na 1x poetsen?

  1. Klinkt wel goed, maar ik gebruik NOOIT of te nimmer meer whitening tandpasta’s! Mijn tandarts heeft me duidelijk gemaakt dat die dingen echt niet goed zijn – in eerste instantie lijken ze te werken, maar omdat ze agressiever zijn dan een gewone tandpasta schrapen ze er beetje bij beetje je glazuur af en dat kan je niet terugkrijgen! Dus hellooo uiteindelijk gelere tanden haha. Zeg niet dat het bij deze tandpasta zo is hoor (hij ziet er wel fijn uit!) alleen gebruik ik dus nooit meer zo’n tandpasta’s haha.

    Like

  2. Ik wilde mijn tanden heel graag witter maken bij de tandarts, maar omdat het zo duur is doe ik het toch maar niet en toen vroeg ik ook over dit soort tandpasta’s en die zei dat het erg slecht is voor je tanden. je ziet idd wel verschil!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s