Overige onderwerpen

Lipsticks || 7x Pink, Red & Fuchsia

2Er gaat bijna geen dag voorbij zonder lipstick. Knal rood, zacht roze of een gewaagde fuchsia… I love it! Vandaag heb ik voor jullie een aantal nieuwe lipsticks op de foto gezet, verschillende merken en verschillende prijzen. Kijk verder voor meer informatie, prijzen, swatches en full-face foto’s met o.a. de nieuwe lipsticks van Rimmel, The Body Shop, Miss Sporty, Zoeva, Guerlain en Bourjois.4 Hierboven zie je de snelle swatches van elke lipstick. Van links naar rechts zie je de merken:

Rimmel – Rimmel – Zoeva – The Body Shop – Miss Sporty – Bourjois – Guerlain3 Rimmel Moisture Renew Lipstick – 660 In love with ginger

De vernieuwde Rimmel Moisture Renew Lipsticks zijn er in 13 tinten, waarvan ik een geweldig felle kleur heb getest. In love with ginger is een bijna oranje kleur rood, heel gaaf vind ik hem. Er komt enorm veel kleur vanaf en hij voelt heel erg zacht aan op de lippen. De houdbaarheid is niet bijzonder lang, zeker even bijstiften na een hapje.

Rimmel Moisture Renew Lipstick €10,99

7The Body Shop Colour Crush lipstick – 201 Red Hot Raspberry

De nieuwe Colour Crush lipstick collectie heeft in totaal 24 kleuren. Er zijn drie kleurfamilies, rood, roze en nude. De kleur van de familie is terug te zien aan de dop. Hierboven zie je dus een felroze kleur uit de, je raadt het al, roze kleurfamilie. Red hot Raspberry is echt hot-pink, ik vind hem erg leuk! De lipstick is enorm romig, goed gepigmenteerd en voelt heel prettig aan op mijn lippen.

The Body Shop Colour Crush lipstick €12,-

8Miss Sporty Perfect color lipstick – 039 Sweet Berry

Ook de lipstickcollectie van Miss Sporty is vernieuwd. Ze hebben nog steeds wel de lekkere meloengeur, maar ze zien er wat strakker uit. Ze hebben nog precies dezelfde naam, maar er zijn een aantal tinten toegevoegd. In totaal zijn er nu 17 verschillende kleuren, waarvan je hierboven Sweet Berry ziet. De lipstick dekt goed en voelt romig aan, een klein laagje is al voldoende.

Perfect Colour Lipstick € 2,49

5 Rimmel Moisture Renew Lipstick – 130 Oxford Street Fuchsia

De vernieuwde Rimmel Moisture Renew Lipsticks zijn er in 13 tinten, waarvan ik naast ‘In love with ginger’ heb getest, ook deze lieve roze kleur heb geprobeerd. Ook deze is enorm romig en heeft een mooie creme finish, heel mooi. Dit is voor mij zeker een mooie kleur voor iedere dag!

Rimmel Moisture Renew Lipstick €10,99

9Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick –  05 Red Island

Bourjois Color Boost is een lipstick in potloodvorm die je lippen kleur, hydratatie en glans geven. Bourjois heeft de ‘potloden’ mooi vormgegeven vind ik en ze hebben veel weg van de Chubby sticks van Clinique. Ook deze Color Boost sticks kun je gemakkelijk omhoog draaien, waardoor je ze niet hoeft te slijpen. Echter mis ik wel de punt na een paar keer smeren… De lipstick bevat SPF 15 en smeert als een lipbalsem, maar dan met een mooi kleurtje.

Bourjois Color Boost €9,99

6Zoeva Lip Crayon –  Silly Love

Hier nog een lipstick in de vorm van een potlood, maar dan van Zoeva. De kleur vind ik prachtig, een beetje zalmroze/koraal en dekt geweldig goed. Deze Lip Crayon ‘Lip Krijtjes’ zijn zeker long lasting en blijft zeker een paar uur zitten. De sticks zijn verrijkt met vitamine E, jojoba olie en kamille. Ze zijn vrij van parabenen, parfum en minerale oliën. Helaas kun je ze niet naar boven draaien en moeten ze geslepen worden met een groot potlood.

Lip Crayons €6,20 (bij Zoeva)

10 Guerlain G-Rouge Lipstick – 860 Madame Batifole

Al eerder kwam deze lipstick voorbij in een artikeltje met de nieuwe Guerlain producten, maar ik kon hem niet weglaten tussen deze mooie lipsticks. Het is een G-Rouge lipstick en hij is héél fijn! Speciaal voor de ‘Voilette de Madame’ collectie zijn er 3 nieuwe tinten: Madame Batifole (fuchsia), Madame Flirte (rood) en Madame Rêve (roze). Deze Limited Edition lipstick ziet er nog chiquer uit door de in gezeefdrukte nopjesvoile die op de huls gedrukt is, heel gaaf! Het pigment is geweldig en de houdbaarheid ook, zeker een lunch overleeft ‘ie. Hij is alleen niet helemaal kiss-proof, hij geeft wel wat kleur af…

Rouge G de Guerlain  €41,90

1

Wat is jouw favoriete lipstick op het moment?

-x- Ilja

21 gedachten over “Lipsticks || 7x Pink, Red & Fuchsia

Plaats een reactie