Overige onderwerpen

Guerlain Fall Collection 2013 || Violette de Madame

1Door een foutje in de automatische planning van het artikel, iets later (een maand! oops!) dan ingepland. Op dit moment ligt de prachtige nieuwe collectie van Guerlain in de winkels, Violette de Madame. Uit deze collectie heb ik een aantal hele mooie producten ontvangen die ik vandaag aan jullie zal laten zien. Binnenkort kun je een uitgebreide look en de swatches ervan verwachten, maar nu eerst wat foto’s en de productinformatie.

De collectie bestaat uit een prachtige blush, een aantal mooie oogschaduw duo’s, de bekende lipstick Rouge G de Guerlain in 3 hele mooie herfstkleuren en 3 bijpassende kleurtjes Gloss d’enfer.

De Guerlain Voilette de Madame collectie is sinds 1 september 2013 te koop zijn bij de bekende Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf,  ICI Paris XL. De producten zijn Limited Edition, dus zeker even gaan kijken als je iets op je ‘wishlist’ hebt staan.

45 4-Colours blush Madame Rougit €55,55 (limited edition)

Als eerste zie je hier mijn favoriete product uit deze collectie, namelijk de prachtige blush die bestaat uit 4 kleuren. De verpakking zelf is al heel luxe en erg chique, een zwart lakdoosje met magneetsluiting. Verder een fluwelen hoesje, een grote spiegel en zachte roze kwast.

De blush ruikt subtiel naar viooltjes en is zacht van structuur. De diagonale strepen hebben 4 verschillende kleuren, lichtroze, framboosrood, beige en koraalrood.  

6 Ecrin 2 couleurs €40,40 – 08 Two Spicy

Hierboven zie je een van de acht nieuwe oogschaduw duo’s, waarvan ik #08 Two Spicy heb. Het doosje bestaat uit een donkere chocoladebruin en een shimmery parelmoer frambooskleur. De verpakking zelf is, zoals we van Guerlain gewend zijn, erg chique. Deze is goudkleurig en van zwaar materiaal, ook zit er een degelijke spiegel in.

Dit nieuwe slanke en fijne doosje glijdt gemakkelijk in een handtas om op ieder moment gebruikt te kunnen worden. Het opent verticaal waarbij een elegant spiegeltje tevoorschijn komt… Van binnen: twee oogschaduwen, twee texturen, twee kleuraccessoires – een kleur in zuivere staat en een sprankelende sluier van licht – aan te brengen met behulp van de applicator met dubbel uiteinde, voor ongekende effecten.

01 Two Rock : mysterieus groen en fonkelend zwart
02 Two Stylish : diepblauw en metallic grijs
03 Two Extravagant : chocoladebruin en frisgroen
04 Two Gossip : fascinerend paars en barok goud
05 Two Candy : teder wit en sprankelend roze
06 Two Parisian : intens zwart en gepoederd roze
07 Two Lovely: muisgrijs en waterblauw
08 Two Spicy : ebbenbruin en pikant koraalrood

9 8

Rouge G de Guerlain  €41,90 (limited edition) – 860 Madame Batifole

Al eerder schreef ik een artikeltje over de fijne lipstick van Guerlain en heb er inmiddels 3 in mijn bezit. De huls is prachtig, luxe en zwaar en de lipstick zelf is romig en goed van pigment. Speciaal voor de ‘Voilette de Madame’ collectie zijn er 3 nieuwe tinten: Madame Batifole (fuchsia), Madame Flirte (rood) en Madame Rêve (roze). Deze Limited Edition lipstick ziet er nog chiquer uit door de in gezeefdrukte nopjesvoile die op de huls gedrukt is, heel gaaf!

Wat is jouw favoriete item?

-x- Ilja

20 gedachten over “Guerlain Fall Collection 2013 || Violette de Madame

Plaats een reactie