Nailpolish & Nailart

Quick update || SensatioNails, Nail art & Tips!

3

Ik zit nu op dag 6 van de SensatioNail gelnagellak en bedacht me opeens dat het misschien wel heel gaaf zou zijn als je onder dat laagje topcoat je nagels zou kunnen bestempelen. Helaas heb ik sinds gisteren al 2 kleine chips en dan vind ik, als ik heel eerlijk ben, mijn nagels al niet meer mooi… Als ik het er dan toch binnenkort af ga halen, kan ik net zo goed even proberen of het Nail arten onder zo’n laagje gel lukt!

And guess what?! Het lukt!

lak11

Let dus niet op de chips (dag 6), maar op de verschillende nail art dingetjes op mijn nagels. Natuurlijk is het geen mooie combinatie, maar ik wilde alle soorten even testen voor jullie.

Ik heb gebruik gemaakt van Stripingtape, Waterdecals, Imageplates Stempelen en Siersteentjes. Natuurlijk heb ik eerst mijn nagels even schoongemaakt met de Gel Cleanser (alcohol) zodat ze weer vetvrij zijn en daarna ben ik mijn gang gegaan met het versieren van mijn nagels. Toen ik klaar was heb ik opnieuw een dun laagje van de Top/Base coat aangebracht en heb ik mijn nagels 60 seconden onder de LEDlamp gehouden en met de Gel Cleanser het vochtige laagje verwijderd. Helemaal top!4 2

Nu zijn de versiersels veilig onder een stevig laagje gel! Ik was even bang dat de gestempelde nagel uit zou lopen bij het aanbrengen van de Topcoat, maar dat was niet het geval. Zeker stripingtape ligt er bij mij altijd direct weer af, dan gaan de randjes los en dan is het einde verhaal. Nu zitten ze mooi ‘gesealed’ onder de gelnagellak.

Natuurlijk moet je wel voor een nail art kiezen waar je meer dan 2 dagen tegenaan wilt kijken, niet iets wat je na een dagje alweer zat bent. Maar ik zeg… Een succes!

lak

Verder kun je trouwens gewoon over de gelnagellak heen lakken met andere kleurtjes! Zolang je het er maar afhaalt met een aceton vrije nagellakremover, daar is de gelnagellak namelijk niet gevoelig voor.

-x- Ilja

Advertenties

23 gedachten over “Quick update || SensatioNails, Nail art & Tips!

  1. Super! Bedankt voor de tip! Ik vroeg me namelijk al af of je er ook een konad stempel tussen kon doen… zou je ook gewone nagellak kunnen gebruiken? Dus basis gellak onder de lamp, gewone lak en goed laten drogen en dan top gellak en weer onder de lamp… zou je dat kunnen testen? Ook hoe lang het dan blijft zitten? Want als dat werk dan ben ik om en race ik naar de dichtstbijzijnde winkel om het aan te schaffen!

    Like

  2. Wat goed dat je dit geprobeerd hebt. Wat super dat het zo werkt, als je nu ook nog eens je eigen lak zou kunnen gebruiken met die top/basecoat dan zou het echt geweldig zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s