Nailpolish & Nailart·Test & Review

SensatioNail || Doe-het-zelf Gelnagellak

3

Voor professionele gelnagellak hoef je niet meer naar de nagelstudio, althans… dat belooft SensatioNail. Ook ik kreeg de Starterkit toegestuurd om het zelf te proberen en ik ben héél nieuwsgierig! Natuurlijk heb ik het proces even stap-voor-stap voor jullie op de foto gezet en beschrijf ik mijn bevindingen. Kijk vooral verder hoe ik voor eigen nagelstyliste speel!

4

De Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt voor tien keer professionele gelnagels, zoals een LED lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Top Coat en Color Gel Polish. Verder zit er nog een bokkenpootje, een vijltje en pluisvrije doekjes bij. Ik heb hier de kit met de kleur Raspberry Wine, een mooi frambozenrode kleur met subtiele glittertjes.

In het setje zit een handleiding waarop alles heel duidelijk uitgelegd staat, het is allemaal niet zo heel moeilijk gelukkig.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

VOORBEREIDEN
 • Vijl de nagel in model en polijst zachtjes de glans van de natuurlijke nagel met de roze kant van de polijstschijf. Polijst niet te veel. Verwijder eventuele vuilrestjes.
 • Gebruik de pluisloze doek, maak de nagels schoon met de gelreiniger en laat 15 seconden drogen.
 • Breng een dun laagje gel primer aan op de nagels. Laat dit 30 seconden drogen.
 • Breng een dun laagje gel base & top coat aan op de nagel en langs de randjes om het te sealen. Houd de nagels daarna 30 seconden onder de ledlamp.
TIP

Voor het beste resultaat breng je de gel in dunne, nauwkeurige lagen aan. SensatioNail raadt aan om de gel eerst aan te brengen op beide duimnagels en deze te laten drogen. Breng de gel vervolgens aan op de vier nagels van één hand en laat drogen. Herhaal dezelfde stappen voor de andere hand.
De ledlamp is geprogrammeerd voor 60 seconden, met een PIEPTOON na 30 seconden voor het eenvoudig drogen van de nagels van beide handen.
LAKKEN
 • Schud de gekleurde gelnagellak goed om de kleverige substantie dunner te maken en om de nagellak eenvoudiger aan te kunnen brengen. Breng een dunne, gelijkmatige laag aan over de gehele nagel zonder de nagelriem te raken. Lak het uiteinde van de nagel door de borstel langs het nageluiteinde te bewegen. Gebruik indien nodig vóór het drogen het bokkenpootje om de nagelriem schoon te maken. Plaats je nagels gedurende 60 seconden onder de ledlamp.
 • Breng een tweede laag van de gekleurde gelnagellak aan. Plaats je nagels nogmaals gedurende 60 seconden onder de ledlamp.
 BESCHERMEN
 • Breng een dun laagje gel base & top coat aan op de nagel en langs de randjes. Houd de nagels 30 seconden onder de ledlamp.
 • Verwijder de vochtige laag door middel van de gel cleanser en een pluisvrij doekje.

1

Nagels voor de behandeling11

Nagels licht gepolijst met de roze kant van de vijl. 10

Mijn nagels nadat ik ze heb behandeld met de gel cleanser en een laagje gel primer. 9

Een dun laagje Gel base & topcoat, 30 seconden onder de ledlamp. 8

Dit is al een heel verschil! Voor mijn slappe nagels is dit ook al een mooi ‘beveiligingslaagje’ voor als ik geen zin heb in nagellak. 7

Tijd voor 2x een laagje kleur, met tussendoor 2x 60 seconden onder de ledlamp.5 6

Het resultaat!2

Hier ook nog even een fotootje van mijn moeders nagels (links) en mijn nagels (rechts) in het zonnetje! Hier zie je de schitterende kleur goed, ik ben fan!

Wat vind ik ervan?

SensatioNail belooft twee weken lang perfect gelakte, hoogglanzende nagels, zonder beschadigingen. Te mooi om waar te zijn? Dat weet ik nog niet (daar komt nog een update van) Maar ik weet wel dat ik het bijzonder makkelijk vond om zelf aan te brengen. De stappen zijn duidelijk en de producten zijn fijn om mee te werken. De kleur vind ik mooi en de lamp is makkelijk om mee te werken door de ingebouwde timer.

Ik vond het heel bijzonder dat na de laatste stap, dus na de laatste keer uitharden van de topcoat, de nagels ècht volledig uitgehard waren. Ik was bang mijn nagels te beschadigen, maar ze zijn gewoon direct ‘klaar voor gebruik’. Mijn nagels voelen dikker en veel steviger dan normaal, er zit ook een prachtige glans overheen. Voor mijn zachte nagels is dit denk ik een ideale uitkomst om ze eindelijk wat langer te kunnen laten groeien.

Hoelang het daadwerkelijk mooi blijft zitten weet ik nog niet (het zit er inmiddels al 6 dagen netjes op!) maar mijn bevindingen tot nu zijn heel positief!

Prijzen SensatioNail Starter Kit € 69.99 Essentials Kit € 19.99 Color Gel Polish € 14.99 Gel polish removal wraps €6,99 en Gel polish removal tool €5,99

Voor meer informatie over de producten en/of verkooppunten kun je kijken op de website van SensatioNail.

-x- Ilja

Advertorial

Advertenties

54 gedachten over “SensatioNail || Doe-het-zelf Gelnagellak

 1. Ik heb het nou al op meerdere blogs voorbij zien komen en het lijkt me gewoon echt ideaal. Ik ben nooit zo goed in het wachten tot mijn nagellak droog is en vooral als ik weet dat het na een dag alweer chipt. Het klinkt in ieder geval wel echt heel goed!

  Like

 2. Dit lijkt mij zo handig. Ik bijt al jaren , maar als ik ze laat groeien zijn mijn nagels broos waardoor ze zo weer afscheuren. Dit lijkt mij echt ideaal, gewoon een extra laagje over mijn eigen nagels zodat ze steviger zijn en niet zo snel afbreken 😀

  Like

 3. Eigenlijk laat ik ongeveer nooit wat achter, maar dat ga ik nu wél doen.
  En waarom? Om je even een compliment te geven!

  Deze set heb ik zoals iedereen al op vele blogs voorbij zien komen, maar werkelijk niemand heeft zulke close-up foto’s van het resultaat in zijn blogpost verwerkt. Dat vond ik zo zonde!
  Dus heeeeeel fijn en mooi dat jij dat wel hebt gedaan! 🙂

  Ik zelf zou het ook bijna aan schaffen :p

  Like

 4. Het ziet er echt super uit maar kun je hier ook je eigen nagellak op gebruiken? En kun je dat dan, als je wilt het na een paar dagen veranderen? Het lijkt me echt een geweldig iets, zeker dat eerste beschermlaagje voor op je nagels, maar om dit te kopen, met weer allemaal nieuwe kleurtjes vind ik een beetje teveel van het goede. Maar ik zou het aankopen zeker overwegen als ik mijn eigen nagellak er bij zou kunnen gebruiken. Weet jij dat?
  Vind het super zoals je het hebt uitgelegd met al,die foto’s.

  Like

  1. Je kunt van nagellak (gewone) veranderen. Als je dus een basislaagje van die gellak doet en daaroverheen je gewone nagellak kun je deze weer verwijderen met nagellakremover zonder aceton. De gellak moet verwijderd worden met pure aceton.

   Like

 5. Ik heb een set van Ebay, voor €23,-. Die set is van Lina/Sina en bevat een uv-lamp, gel primer, gel, gel topcoat en heel veel soorten vijlen en buffdingen. Super fijn en een aanrader! Ook kan je gewoon je eigen nagellak gebruiken, als je het maar met aceton vrije remover verwijderd. Je kan gewoon zoeken op uv-lamp geloof ik en dan vind je ook setjes.

  Like

 6. Ik had zo’n set ook heel graag willen hebben haha, helaas zelf geen geld voor momenteel. Maar wat een tof kleurtje zeg. En fijn dat je bevindingen zo goed zijn! En dat je nagels ook meteen uitgehard zijn.. dat lijkt me echt ff wennen, haha!

  Like

  1. Het is zeker een prachtig product, het is alleen jammer dat het zo ontzettend duur is.
   je krijgt maar een potje lak van 3,69ML terwijl je bij ons op naildiscounter.nl een potje heb van 15ML voor dezelfde prijs.

   Like

 7. heb 3 weken geleden ook de set gekocht jammer genoeg als ik gedouched heb laat de gel nagellak los of ik doe iets verkeerds of het werkt bij mijn gewoon niet =(

  Like

  1. Ja dit heb ik dus ook, tenminste niet onder de douche. Ik werk in de zorg dus veel met mijn handen in het water en op mijn handen slijt de gellak eraf. Op mijn tenen zit het er nog keurig op. Ik vraag me ook af wat ik hier aan kan doen, waarschijnlijk niks.

   Like

 8. Gellak laat wel los bij gebruik van speciale medicijnen en bij jonger dan 18 jaar. De hormonen zijn onder de 18 jaar nog anders en daarbij werkt gellak niet.

  Like

 9. Give Your Contemporary Sofa A BFF Modern homes tend to have a lot of clean lines which can also mean some hard edges. To melt this look and make the room appear more inviting, Henderson can suggest adding a throw or(Her ideal) A $30 RENS ugg rug from IKEA. This can be draped on a chair or sofa like a throw would be, But truely does work anywhere because”It adds texture and it doesn’t involve adding pattern, And warmth not color, States,
  [url=http://charterdayschool.net/wp-content/uploads/temp.php]buy zentai suit[/url]

  Like

 10. even so it was Weir what person made this gentlemen ethnic background significance taking care of, individual woke away hesitantly recently daily, sipped some sort of starbucks, Dabbed himself which has self getting brownish naturally emulsion and as well detained the snowing conditions heated for the women who would chase late evening the other day.

  Like

 11. “ascertain skating is an astonishing do them, Weir claimed, the vocal soaring to check private leading numerical characters. “You find rock bottom scum in water-feature two evenings back. today I want a increased multiplying right out of the pond…. fresh reported imprecise exclusive loving injuries getting a adding to your investments variable. during this stunning work out a short while ago, they was formerly thorough. Weir failed to aim a single quad, indicates he will find it difficult checking up on Russia’s Evgeny Plushenko next month elizabeth olympics in Torino.

  Like

 12. “the dog’s mention is Camille, Weir had to talk about, all over the dog’s glove, the mission titled following your composer. “i do believe it’s actually the little hateful less notable. photographs skate websites, I pin the consequence on that will up several other glove.

  Like

 13. “ascertain skate boarding is an unbelievable night, Weir described, an individual’s sound ever increasing for you to confidential leading figures. “You desire budget friendly scum in the pond two plenty back. now I feel like a rose thriving out of the pond…. he has specified imprecise specific understanding trouble to be a giving ingredient. even this picturesque session this morning, your husband was likely diligent. Weir failed to attempt a single quad, indicates he will have a problem checking up on Russia’s Evgeny Plushenko next month heading towards olympic games in Torino.

  Like

 14. we can be condominium waiting for a lot of admirers in Parma in July and they’ll be category sufficient amounts for you to provide loans us his / her automotive. in that time our company has three days to fool around with and available on the market I was pondering about: get into action ahead of time day one as well as create toward Scicci, park the vehicle on top of that grab the tram keen on florencia. remain for a moment generally there the overall day leaving latter which overnight time. force within order to Siena and as well as your time night. your time second day and then overnight time numerous looking at getting behind the wheel back to Parma in the third day. typically a insane coordinate? or even a will it be practical. I voyaging that have items teenagers and they add want to forget florencia and Siena each of us and also. many thanks for any expertise.

  Like

 15. book your entire plan is effortlessly happy! seldom go to diverse kinds of adventure sorts. nothing wrong with an task stuffed capability roadtrip! although turn out to be pleasant so that you yourselves. tricky can prepare complete interested in 12 a long while in florencia, subsequently after not for an extended time your vision may well glaze all over, credit card debt negotiation to sway to and fro and you start to see limited cherubs and serphims circling covering the: particular assign in which it Stendhal symptoms has now knocked all the way through! becoming a precaution, And to save yourself from swooning from all this phenomenal way they imput, be certain to take more and more credits to caffeine in addition gelato. of the day, gynecologists asks for are to end up a patio caff, design your hair a vino or two or, honoring its birth place, A mouth watering Negroni watching everyone pass by period.

  Like

 16. i agree a move might match your teens. inside, You may spare the time guide to be able to 2 museums is usually above what ordered. there’s a lot of selection in the kind and more detail of great curiosity individuals already have in galleries and museums, and also both of these museums are generally astonishingly reasonable. the timber grown today richness inside Uffizi variety, keep in mind this in no way in depth, choose to Vatican public. situation your teen years end up being got married back to their mobile phones, encourage them acquire the application to be able to rick Steves audio strategy guide plus galleries the tracks 2. In 45 as 20 or so minutes respectively (not just counting point in time you would spend involving places or putting in the project) this will a remarkably good job behind conveying the very important, and why in a manner that doesn definitely didactic like some audio leads.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s