Make-up & Looks·Test & Review·Verzorging & vertroetelen

MAC Making Pretty || Milky Pastel Pink

4

Sinds gisteren, 3 mei, ligt de prachtige Limited Editon van MAC ‘Making Pretty’ in de winkel. Dit is een collectie met Lipstick, Sheer Mistery Powder, Iridescent Powder en een Brush set. Ik heb hier de Lustre lipstick in de kleur ‘Milky Pastle Pink’. Het is een plaatje om te zien, dus kijk vooral verder naar de foto’s van dit mooie exemplaar!

2 3

Milky Pastel Pink is een Lustre lipstick en gaat over de toonbank voor €27,50. Het is een Limited Edition en dat is zowel aan de huls als aan de verpakking te zien, go MAC! Het is een extra luxe collectie, net als de vorige van bijvoorbeeld Marcel Wanders. De huls is van rosé kleurig metaal met een soort lederen roze hoesje, echt een plaatje!8

Swatch op de hand5

Niets op mijn lippen6

Een laagje Milky Pastel Pink 7 Full face met de lipstick op

De lipstick is, net als ik gewend ben van andere MAC lipsticks, erg fijn in gebruik. Hij heeft de gebruikelijke vanille geur en dekt ook mooi. Ik heb redelijke gekleurde lippen van mijzelf en de lipstick bedekt dit mooi, hij maakt mijn lippen echt lichter. De lipstick voelt heerlijk zacht aan, net als een lipbalm.1

Ik ben erg onder de indruk van de mooie en luxe verpakking van deze collectie, ik word er erg blij van! Wat een mooie nude lipstick. En Marjolein bedankt voor het maken van deze prachtige foto’s, ik voel de liefde hihi!

-x- Ilja

41 gedachten over “MAC Making Pretty || Milky Pastel Pink

  1. Op een of andere manier dacht ik al dat Marjolein de foto’s had gemaakt haha. Vind ze zo Marjolein-ish ofzo 😛 Ik vind de lipstick echt prachtig, de verpakking oh wauw. Hij staat je ook mooi!

    Like

  2. Wat een mooie nudekleurige lipstick! Ik ben gek op MAC lipsticks, al zal ik deze niet kopen, want ik vind hem wel erg prijzig en zo vaak draag ik zo’n kleur ook niet uiteindelijk, hoe mooi ik hem zo ook vind. Mooie, luxe verpakking trouwens.

    Like

Plaats een reactie