Personal stuff

Persoonlijk || Elf Fantasy Fair 2013 en het avontuur van de ANWB elfjes!

1

Zaterdag 20 april 2013 – Een dag om nooit meer te vergeten voor vriendinnetje Madelon en mijzelf. Wat een simpele gezellige dag moest worden op EFF (Elf Fantasy Fair) bij het kasteel Haarzuilens werd een iets complexer verhaal waarbij o.a. de ANWB, een takelwagen en kwijtgeraakte toegangskaartjes bij komen kijken. Voor het hele verhaal en de andere 40 foto’s van deze dag moet je vooral even verder kijken!

Ik begin hier maar met het verhaal van onze reis naar Kasteel de Haren in Utrecht en dan volgen alle foto’s die hierbij horen hieronder. Deze rit begon namelijk helemaal prima! Helemaal bepakt en bezakt met eierkoeken, elfenvleugels, camera EN de toegangskaartjes vertrokken wij met mijn auto richting Utrecht. Na een half uur rijden hoorde ik een raar geluid, ik dacht eerst dat er een blaadje in de ventilator zat, maar het bleek mijn gaspedaal te zijn. Een paar seconden later kwam er heel veel rook en stank onder mijn motorkap vandaan en nog geen seconde later gingen de rode lampjes branden… autopech! Gelijk ben ik op de vluchtstrook gaan staan en heb ik (met heel veel moeite) de motorkap open gekregen.

Natuurlijk heb ik gelijk de ANWB gebeld, waar ik gelukkig al lid van was! Ik heb nog nooit eerder autopech gehad, dus het was even kijken hoe en wat allemaal. Daar sta je dan, als 2 elfjes, langs de vluchtstrook van de a15. Na een belletje, heel veel lol in de berm en 40 minuten later kwam de mevrouw van de ANWB ons oppikken en werden we helemaal terug naar de garage in Rhoon gesleept. Daar stonden de mannen van de garage met open ogen te kijken als stokstaartjes wat er nu weer aan kwam lopen…

Na een hoop gepiel aan mijn auto later is gebleken dat er iets van mijn motor los was gegaan en in mijn radiator heeft lopen prikken. Hierdoor ben ik al mijn koelvloeistof verloren en moet de auto gemaakt worden, wat een domper! (hoop dat dit niet teveel gaat kosten, ik ga vandaag naar de garage)

Met mijn auto konden we dus niet verder en inmiddels was het al bijna 4 uur!! Gelukkig mochten we de auto van oma lenen en zijn we snel thuis even de autopapieren gaan wisselen. Poging 2 van de reis ging gelukkig goed! 2 5 30 4 28 29 3

Om 17:00 uur waren we dan eindelijk aangekomen bij het kasteel. Poeh wat een rit! Aangekomen bij de ingang zocht ik in mijn tas naar de toegangskaarten van de fair en die kon ik dus niet vinden! Het is bij het wisselen van de autopapieren namelijk zo geweest dat de kaartjes perongeluk zijn meegegaan en nog op mijn bed lagen, in Hoogvliet!!! Gelukkig mochten we de barcodes doorgeven via een foto, deze heeft mijn moeder via Whatsapp naar mij gestuurd… Sjonge jonge wat een geluk. Om 17.30 uur stonden we dan eindelijk binnen, tijd om maar eens te lunchen hahaha!

Verder zie je hieronder vooral foto’s van Madelon en mijzelf, de sfeer van EFF en mooi verkleedde mensen. We hebben eerst lekker even in de zon gezeten met een pretsel, het weer was gelukkig heerlijk! We hebben gelukkig nog een uur of 3 op ons gemak rond kunnen lopen met een aangenaam zonnetje, gezellige mensen en een geweldig leuke sfeer. De foto’s zeggen genoeg.2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 17 15 16 18 19 20 21 22 23 24 25Β  27 31 33 34 35 36

We zijn ook dit jaar weer hele mooie en humoristische kostuums tegengekomen. Van prachtige jurken, elfjes en godinnen tot R2D2’s gemaakt van witte prullenbakken, supermario en een humoristische batman! Van Madelon heb ik nog dat soort elfenkroontje gekregen, alvast voor mijn verjaardag… Deze ga ik zeker volgend jaar verwerken in mijn outfit.

Het was echt een epische dag om nooit te vergeten en ondanks alle pech hebben we echt een geweldige dag gehad. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verhaal te lezen en de vele foto’s te bekijken.

222

Advertenties

32 gedachten over “Persoonlijk || Elf Fantasy Fair 2013 en het avontuur van de ANWB elfjes!

  1. Wat een pech! Gelukkig zijn jullie er uiteindelijk toch nog gekomen, haha. Jullie zagen er leuk uit! Ik schrok wel een beetje van die vrouw die verkleed was als tarantula (tenminste, ik ga er vanuit dat het dat was?). En dat gezin met die kinderen als poppen, hoe tofff! Heel gaaf.

    Like

  2. HAHAHAHA die foto van jou met die vrouw van de ANWB, hilarisch!! Ben echt ontzettend balen van je autopech zeg en van de entree kaarten, maar gelukkig had je nog een leuke dag verder! ❀ Die hond met die eenhoorn-ding-staaf-hoenoemjedat op z'n koppie, zo lief! En die Cup-a-Soup jurk, geniaal!! Ik heb echt genoten van je foto's haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s