Verzorging & vertroetelen

Pasen || Lushies

1

Als je naar buiten kijkt zou je het niet zeggen… Maar het is Lente en alweer bijna Pasen! Met Pasen komt Lush altijd met speciale Limited Edition Paasgoodies en ik laat er een drietal van zien. Heb jij de Lente ook nog niet in je bol? Misschien dat deze producten je daarbij kunnen helpen!

3

Tulip from Amsterdam – Zing je mee? Als de lente komt, dan stuur ik jou… Of is het nu ‘geef ik jou’? Wij denken dat het allebei kan.
In ieder geval begint de lente goed als je Tulip From Amsterdam gebruikt voor een heerlijk schuimbad. Deze herbruikbare bubble bar is goed voor zeker 6 schuimbaden!

Deze tulp van Lush ruikt heerlijk fris en werkt als een bubble bar. Je haalt het stokje een aantal keer door je bad terwijl het water loopt en je dan komen de bubbels vanzelf tevoorschijn! Ik heb deze vorig jaar ook al eens gehad en hij gaat echt minimaal 6 keer mee, super fijn.

Prijs: €9,95

2

Easter egg hunt soap – De eitjes in deze groene lente-tuin ruiken heerlijk… Naar framboos! Dat had je vast niet gedacht, zo’n prachtige zeep met deze geur. Het is een plaatje en de geur is fantastisch.

Hier zie je een klein stukje van de grote Easter egg hunt soap. Het is een plaatje in zijn geheel, een grote groene zeep vol met verschillende kleuren paaseieren. Op www.lush.nl zie je de volledige foto! De zeep hoort naar framboos te ruiken, maar dat haal ik er zelf absoluut niet uit! Hij ruikt heerlijk fris naar citrus, citroen en iets van vers gemaaid gras. Heerlijk voor ’s ochtends om wakker te worden.

Prijs: €7,50 per 100gr4

Bubble Bloom – Sinaasappelolie vormt een tegenwicht voor de wat bittere jeneverbesolie en voegt een verfrissende topnoot toe aan het parfum. Ook geeft het je huid een helderder tint. Bergamot versterkt de citrusachtige geur nog meer. De limoen olie heeft een scherpe geur en doet je denken aan limoenrasp, lekker verfrissend. Het is opwekkend voor zowel lichaam als geest en verzacht pijntjes. In de aromatherapie wordt jeneverbesolie gebruikt om je geest te stimuleren en stress en ongerustheid te verminderen. Jeneverbesolie werd vroeger in Tibet gebruikt om boze geesten op een afstand te houden. Dat kan nooit kwaad natuurlijk!

Deze Bubble Bloom ruikt heerlijk fris en laat je huidje na het bad vol schuim lekker zacht achter! Deze Bubble bar (on a stick) ruikt lekker zoet, maar vooral de citrus komt naar voren. Ook deze roer je door het bad heen voor een fijne schuimlaag… heerlijk!

Prijs: €9,95

Verder zitten er nog veel meer andere leuke dingen in de Paascollectie, voor het volledige aanbod kun je even kijken op www.lush.nl

222

Advertenties

19 gedachten over “Pasen || Lushies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s