Gastartikelen·Nailpolish & Nailart·Test & Review

Marjoleins Gastblog || Illamasqua I’mPerfection

Illamasqua komt weer met een toffe collectie, met een goede boodschap. Deze collectie heet I’mPerfection en het merk wil ermee uitdragen dat niemand perfect is, maar je imperfecties je juist bijzonder en mooi maken! Onderdeel hiervan zijn de speckled nagellakken en ik heb er 3 van geswatched.

Er zijn in totaal 5 kleuren en ik heb er 3. Het zijn allemaal mintkleurtjes, maar ze bevatten een hele aparte glitter waardoor ze aan kievietseieren doen denken! Van links naar rechts zie je Scarce, Speckle en Mottle.

Scarce is een roze kleur met erin de kleine en grotere zwarte glitters. Bij het opbrengen van dit eerste lakje merkte ik dat het niet heel soepeltjes ging – de lak was best dik en de grote glitters verdelen zich niet heel makkelijk. Je moet er iets meer liefde in stoppen dan normaal, haha! Hij dekt wel gewoon in 2 laagjes.

Speckle is lila, met wederom de grote en kleinere glitters. Zelfde verhaal als Scarce, ook wat dikkig. Dekt wederom in 2 laagjes!

Mottle is de favoriet van Ilja, een mintgroene kleur! Ook dikkig, ook dekkend in 2 laagjes.

Wat ik van deze speckle lakjes vind? Ik ben er nog niet helemaal uit.. Ik vind ze super leuk voor rondom Pasen, maar ik vrees dat ze toch verder niet helemaal mijn ding zijn haha. Als ik moet kiezen, vind ik de roze Scarce wel het leukst! De lakjes en de andere items van de I’mPerfection collectie kun je kopen in de webshop van Illamasqua. De nagellakjes kosten £14,50/€17,35 per stuk.

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish

Advertenties

46 gedachten over “Marjoleins Gastblog || Illamasqua I’mPerfection

  1. Wat een aparte lakjes. Ziet er gaaf uit. Bij mijn huidskleur zou de Speckle denk ik het mooist staan. Maarre.. die prijs betalen voor dikkig nagellak? Hmmm.. moet er nog even goed over nadenken. Wellicht is het beter om het effect na te bootsen met verschillende laagjes (kleur en glitter).

    Like

  2. Ik was kort geleden in Sheffield om te winkelen (ik woon in Engeland) en in één van de vele winkels kwam ik deze nagellakjes tegen. Ik heb meteen Speckle meegenomen, maar nu ik jouw fotos zo zie denk ik dat ik Mottle ook een kans moet geven. Misschien toch maar even weer naar Sheffield. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s