Test & Review·Verzorging & vertroetelen

Parfum Mix || See By Chloé, CK one Shock & Philosophy Grace

1

Vandaag heb ik weer een Parfum Mix review voor jullie. Verschillende nieuwe(re) geuren in één artikel! Ik kan vast verklappen dat er een absolute favoriet tussen zit, die op het moment ook nog eens in de aanbieding is, dus lees vooral verder.

3

See by Chloé is de nieuwe verslavende bloemengeur van Chloé. Het is het jongere, lichtere zusje van de andere Chloé geuren en is nu al mijn favoriet! De mooie glazen flacon met plooitjes komt in een rode verpakking met witte letters. Aan het zilverkleurige dopje zit een ringetje, misschien heb je de flacons wel al zien hangen in de etalage van verschillende parfumerieën, erg leuk!

De geur opent met sprankelende noot van bergamot, gevolgd door een hart van appelbloesem en jasmijn. De sensuele basis sandelhout en vanille maken de geur echt weer warm en sensueel. Het is een heerlijk parfum, zowel warm als zoet en fris tegelijk!

De geur blijft bij mij echt héél goed hangen en ik ga hem zeker opnieuw kopen. Op dit moment is er een 21% ‘taxfree’ actie bij Sephora, waardoor de geur nòg aantrekkelijker is.

Eau de Parfum 30 ml €46,00
Eau de Parfum 50 ml €64,00
Eau de Parfum 75 ml €82,00

4

De geur die ik de afgelopen dagen héél veel heb gedragen is deze ‘Street Edition’ van Calvin Klein. Het is een twist op de gewone One Shock en zowel de verpakking als de geur bevalt mij erg goed. De flacon is voorzien van een ontwerp van de bekende graffiti kunstenaars Miss 163 en Fabel, wat deze Street Edition natuurlijk wel heel bijzonder maakt. De flacon is van ondoorzichtig wit glas, wat zorgt dat je niet goed kunt inschatten hoeveel er nog in zit 😉

De geur opent met een energieke mix van mandarijn, bergamot en sappige pruim. De intensiteit verdiept zich met een heerlijke melange van gekarameliseerde bessen en vloeibare chocolade. De geur wordt voltooid met sensuele amber gehuld in patchoeli, sandelhout en muskus. Echt een geur voor mij!

Eau de Toilette 50 ml €34,00
Eau de Toilette 100 ml €47,00 2

Tot slot zie je een hele leuke set van Philosophy, met de lekkerste geurtjes van ‘state of Grace’ in mini formaat. Het is een kennismaak set van 4 miniaturen. De set is geweldig leuk om als cadeautje te geven, want de miniaturen komen in een soort groot boek. De flesjes zelf zien er ook echt uit als de grote geuren.

  • roze: Amazing Grace – een mix van zuiveren en complexe bloemen. Altijd gepast en vrouwelijk
  • lila: Inner Grace – vredevol, kalmerend, intense bloemen met een sensueel karakter. Een mini-meditatie om balans en vrede te bereiken.
  • groen: Eternal Grace – een frisse mengeling van groene noten en tere bloemen en een fruittoets, een moderne verkwikkende geur die vertrouwen en energie geeft om voluit te leven.
  • wit: Pure Grace – een lichte sluier van luchtige, zeepachtige, noten met een frisse toets. Schoon, moderne eenvoud.

De set bevat 4 miniaturen van 10ml per stuk en is vanaf eind januari te koop bij Ici Paris XL voor een adviesprijs van €35,50.

Wat is jouw favoriete geur op dit moment?

222

22 gedachten over “Parfum Mix || See By Chloé, CK one Shock & Philosophy Grace

Plaats een reactie