Test & Review·Verzorging & vertroetelen

The Body Shop || Absinthe producten

5

Gisteren kwam de Hand Butter al voorbij in mijn ‘favorieten‘ artikeltje en vandaag laat ik alle producten uit de nieuwe Absinthe lijn van The Body Shop even zien. In al deze producten is absintextract verwerkt, dat zuiverend en verfrissend werkt. Ik ben erg blij met deze nieuwe lijn, lees hieronder meer over de producten!

2

De Absinthe Purifying Hand Care-collectie is op basis van absintextract, ook wel alsem, absintalsem of wormhout genoemd. Absintalsem is een struikachtige vaste plant en een van de hoofdingrediënten van absint is een smaragdgroene sterke drank. – Voor de dames die New Girl kijken, dan weten jullie wel welke aflevering over dit gekke groene drankje gaat haha – 

4 6

Als eerste zie je hier de Handcrème en de Hand butter. De butter is echt een favorietje, vooral door de fijne textuur. Maar ook de crème is erg fijn in gebruik, het is maar net wat je zelf prettig vindt!

Absinthe Purifying Hand Cream – 100ml nu €7,- (actie) – De handcrème zit in de bekende TBS tube en is vrij vloeibaar, fris en trekt super snel in. De crème voelt echt een beetje koel en fris op je handen, maar je voelt toch de verzorging. De tubes zelf vind ik niet heel handig, maar het product is fijn!

Absinthe Purifying Hand Butter – 100ml €13,- Deze Hand Butter mag van mij in de collectie blijven, wat een lekker product. De butter is vrij stevig, maar zodra je hem begint in te smeren smelt hij door je handen. Ik vind hem erg lekker om op mijn droge nagelriemen aan te brengen. Een pot is minder hygiënisch, maar ik vind het makkelijker dan de tube.

3

De andere 2 producten uit de Absinthe handverzorgingslijn zijn de Purifying Hand Gel en de Hand Wash, natuurlijk ook met dezelfde geur.

Absinthe Purifying Hand Gel – 60 ml €4,- Deze flesjes van TBS heb ik altijd graag in mijn handtas om onderweg even mijn handen ‘te wassen’ zonder water. De geur van Absinthe geeft het een extra fris gevoel.

Absinthe Purifying Hand Wash – 250ml €7,- Dit pompje vind ik handig voor in de badkamer, het toilet of de keuken. Het is een zuiverende, zeeploze handzeep met de geur van Absinthe.1

De producten liggen al in de winkel en zijn zeker even het snuffelen waard!

Waar ga jij voor kijken?

222

Advertenties

25 gedachten over “The Body Shop || Absinthe producten

  1. Zo fijn dat ze een lijn hebben voor je handen! In deze tijd zijn mijn handen zo vies en droog enzo! Echt stom! Maar deze producten kunnen mij zeker helpen! Vooral die butter en de hand gel! Super fijne review!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s