Gastartikelen·Nailpolish & Nailart·Test & Review

Marjoleins Gastblog || China Glaze Bitz ‘N Pieces

China Glaze heeft weer een nieuwe collectie uit! En eigenlijk is deze perfect voor de feestdagen, maar helaas was hij daarvoor toch iets te laat bij mij thuis ;). Maar dat mag de pret niet drukken, want wat mij betreft is er altijd wel wat ruimte voor sparkle op m’n nagels! Deze collectie heet Glitz – Bitz ‘N Pieces en elk lakje is een mix van gekleurde glitter, zwarte hexagons en zwarte strookjes.

Ik heb alle lakjes over zwart geswatched met topcoat erover, en over roze zonder topcoat. Zo kun je goed zien hoe ze over verschillende kleuren staan! Allereerst laat ik jullie Glitz ’N Pieces, Scattered & Tattered en Razzle Me, Dazzle Me zien.

Glitz ‘N Pieces bestaat uit zilveren hexagons en glitters, en de zwarte “Bitz”. Over roze vind ik deze wel leuk, over zwart is het geen bijzondere kleur glitter!

Scattered & Tattered bevat roze hexagons en glitters, en wederom zwarte Bitz. Heel tof over zwart!

De glitters in Razzle Me, Dazzle Me zijn een soort champagne roze, eigenlijk de kleur tussen de eerste twee lakjes in! En wederom bevat hij ook de zwarte stukjes. Bij mij was deze kleur wel erg dik, maar ik denk dat het meer toeval was dan dat het aan de kleur lag.

In de collectie zitten nog drie kleuren, namelijk Bling It On, Mosaic Madness en Graffiti Glitter. De eerste twee kleuren lijken in het flesje best op elkaar, maar Bling It On is toch echt paarser!

Bling It On is dus paars, maar wel vrij dicht tegen blauw aan. Wederom bevat deze de Bitz. Ik vind ook deze erg mooi over zwart!

Mosaic Madness is blauwer, maar ik vind zelf de kleur van Bling It On eigenlijk wel iets mooier. Wederom mooi over zwart!

Graffiti Glitter is groen, de perfecte kleur voor Kerst ;). Maar ook daarbuiten leuk! Deze kleur was bij mij juist weer heel dun.

Eindoordeel? Ik vind de Glitz leuk.. Maar de zwarte Bitz in de lakjes trekken me niet zo. Daarom vind ik de kleuren ook het mooist over zwart, haha ;). Maar ik kan me ook weer goed voorstellen dat je het juist een leuke collectie zult vinden door de zwarte stukjes! Ik vind het ook wel vervelend dat sommige lakjes aan de dikke kant waren en anderen juist weer prima, al is dat prima op te lossen met wat druppeltjes nagellakverdunner. De collectie is inmiddels al te koop, onder andere bij Enchantra (€5,95 per stuk) en PrettyPolish (€6,95 per stuk).

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish

Advertenties

36 gedachten over “Marjoleins Gastblog || China Glaze Bitz ‘N Pieces

  1. Oeh ze zien er echt speciaal uit met die zwarte stukjes net alsof je van die verfspatten hebt gemorst of zo haha! Jammer dat ze dan weer dik zijn, maar toch suuuper tof dat verf spatten effect. ;D

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s