Verzorging & vertroetelen·Winacties

Winactie 3000 Bloglovin || 5x Calvin Klein one Shock 100ml

winactie CK shock

Hoera! De Bloglovin teller heeft 3000 volgers aangegeven en dat wil ik met jullie vieren! Ik vind het zo gaaf dat er steeds meer mensen bijkomen die mijn blog willen lezen en daarvoor wil ik jullie in het zonnetje zetten. Ik ga 5 flessen Calvin Klein one Shock for her (100ml – t.w.v. €47,-) weggeven, kijk snel verder wat je moet doen om zo’n fles aan je stash toe te voegen!

Wat kun je winnen?

Éen van de vijf grote flessen (100ml) CK one Shock for her (t.w.v. €47,-) Hieronder een beschrijving van deze geur.

ck

 

 

 

 

 

 

Wat moet je doen? (verplicht)

  • Volg mij op minimaal één van deze manieren en laat in de comments weten waar je mij volgt: TwitterFacebook of Bloglovin
  • Laat in de comments minimaal 1 tip & 1 top voor Beautypolish achter.

Wat mag je doen?

  • ‘Like’ dit bericht op Bloglovin
  • Plaats het volgende berichtje op Twitter (+ extra entry)

Win 1 van de 5 flessen Calvin Klein one Shock for her (100ml) op beautypolish.nl Doe ook mee! #Beautypolish RT = Lief

Deze winactie loopt t/m zondag 17 februari en sluit om 21:00uur.
De winnaars worden zoals altijd random gekozen en krijgen bericht via e-mail.
222

97 gedachten over “Winactie 3000 Bloglovin || 5x Calvin Klein one Shock 100ml

  1. Hey ik doe mee en ik heb alles gedaan!
    Tip: Filmpjes! Ik hou van filpjes kijken van beautybloggers!
    Top: Ik krijg altijd inspiratie van beautypolish.nl!
    Xxx

    Like

  2. aaahhh supertoffe winactie, of moet ik zeggen tiptop?! haha. ik volg je op Twitter & Bloglovin! mijn tip? veel variatie en eigenlijk door blijven gaan met wat je nu aan het doen bent! want dát is TOP! 🙂

    Like

  3. Hoi Ilja,

    Allereerst gefeliciteerd met je 3000 bloglovin’ volgers! Ik zelf volg je al lang via bloglovin’ en heb dit artikel nu ook geliked. Ook via Twitter volgde ik je al een tijdje, en ik heb je berichtje getweet: https://twitter.com/flutterby271/status/297614669399601153

    Top: eigenlijk alles – de stripjes, je nagellak artikelen, persoonlijke artikelen – allemaal echt top!
    Tip: meer DIYs en tutorials.

    O, en het is natuurlijk ook echt top dat je af en toe zulke fantastische winacties hebt! 🙂

    Like

  4. Allereerst van harte met je 3.000 Bloglovin’ volgers, prachtige mijlpaal, op naar de 4.000. Ik volg je via Twitter, FB en Bloglovin’ en heb net een tweetje de wijde wereld ingeslingerd.
    Wat ik TOP vind: je hele blog, vind er elke dag wel iets leuks waar ik iets mee kan, maar helemaal TOP is natuurlijk je inzet, alle tijd en energie die in zo’n blog gaat zitten. Super dat je dit doet en heerlijk dat wij allemaal mee kunnen genieten.
    TIP: als leesfanaat ben in natuurlijk dol op boeken, en daar zou ik nog wel iets meer over willen zien, maar een kniesoor die daar op let….boekenblogs zat.
    Blijf maar fijn zoals het nu is, ik geniet er elke keer weer van.

    Like

  5. Hoi!
    Wauw, wat lijkt me die geur lekker zeg.
    Ik volg je op bloglovin, en ik vind je site altijd er leuk om te bezoeken. Zo lekker girly, en ik hou zo van je reviews, want je swatches zijn altijd zo duidelijk!
    Wel zou ik het leuk vinden als er bijvoorbeeld meer tutorials opkomen, zoals een makeuplook tutorial of een nail art tutorial!
    Xx

    Like

  6. Gefeliciteerd met de 300 followers!
    Ik doe ook graag mee met deze leuke winactie 🙂
    Top: Ik vind het erg leuk dat je site zo lekker persoonlijk is.
    Tip: Zelf zou ik graag nog meer shoplogs willen zien, omdat ik die echt heel leuk vind 😉

    Like

  7. Ik volg je op bloglovin, twitter en facebook!
    Tip: Misschien zou je meer shoplogs kunnen doen want die vind ik heel leuk om naar te kijken!
    Top: Ik vind het goed van je dat je altijd heel eerlijk bent over producten!

    Ik zou heel graag willen winnen!:)

    xx Liefs

    Like

  8. Aaah wat leuk ik doe graag mee!
    Ik volg je op Bloglovin en Twitter (@glambeautynl).
    Ook heb ik het bericht op bloglovin geliked.
    Tip: Nog meer filmpjes, i like that!
    Top: Je layout is prachtig en je artikelen zijn fijn om te lezen en lekker uitgebreid. Ook zit er lekker veel variatie in, dus ga daar mee door!

    Like

  9. Hoihoi! Ik volg je blog nog niet zo lang (op Bloglovin’ trouwens) dus ik weet niet zo heel goed wat voor tip en top ik kan geven. Misschien een tip: geef je website een keer een ander uiterlijk! Als het er nog leuker uitziet trekt het misschien nog meer bezoekers. En een top: ik vind het top dat je de 3000 hebt gehaald, want dat is volgensmij geen makkie en dan heb je echt doorzettingsvermogen nodig. Dus dat is zeker een top!! Ga zo door! 😀 X

    Like

  10. Te leuk!
    Ik ben al 1 van je 3000 volgers op bloglovin, en daar ben ik trots op haha.
    Een top: Nou dat je je heel goed door moeilijke periodes heen slaat, en daardoor voor velen denk ik een groot voorbeeld bent! En ook dat je het in die tijden echt super doet met je blog!
    Een tip: Weer DIY filmpjes maken! Die zijn zo leuk! Ik vond tot nu toe de kuise meisjes oorbellen diy yourself het leukste
    Liefs,
    Daphne

    Like

  11. Leuk! ik doe mee!
    Ik volg je op bloglovin + ik heb geliked!
    Tip: Ik weet niet of dit bij iedereen is, maar alle tekst en foto’s van je blog zijn aan de linkerkant. Ik heb liever dat alles gewoon in het midden is, maar als het niet kan is het ook niet een groot probleem ofzo!
    Top: Ik vindt dat je leuke post schrijft met lekker veel variatie! Je hebt ook mooie foto’s en ik vindt het uiterlijk van je blog echt prachtig!

    Groetjes!

    Like

  12. Ik volg je op bloglovin’ en heb je bericht geliked!
    Mijn tips voor je blog zijn:
    – meer filmpjes, kan het ook snappen als je daar zelf niet zo van houd
    – ik zou wel wat meer DIY dingen willen zijn
    – ook vond ik de kook/bak artikelen van voorheen erg leuk, nu mis ik deze laatste tijd wel
    Mijn tops:
    – Ik vind de kleine korte stripjes erg leuk
    – Ik vind de layout van de blog qua uiterlijk en kleuren erg leuk
    – Ik vind de artikelen een persoonlijke tin hebben, dit vind ik erg positief

    Groetjess

    Like

  13. Ik doe ook mee, volg je op Bloglovin en heb dit bericht geliked (kie nummer 64) Je vroeg om een tip en een top: Tip: DIY en het liefst in filmvorm. Ik ben zelf niet creatief en kopieer graag hahahaha! Zo kan ik er ook met een klein budget hip bijlopen:-) Wat ik top vind zijn je nailart artikelen. Ook hierbij moet ik eerlijk toegeven zelf niet creatief te zijn en graag af te kijken hahahaha! Ga zo door en op naar 4000 volgers!

    Like

  14. geweldig dit 😀

    tip – meer artikelen over budget nagellakjes en make-up, budget merkjes en waar ze te krijgen zijn voor dames met een kleine beurs

    top – de comics en de win acties zijn altijd leuk 😀

    Like

  15. Wow, gefeliciteerd met zoveel ‘volgelingen’! Echt super, maar je verdient het zeker en vast! Ik volg je (nouja, like je? Dat is hetzelfde zeker :D) via facebook (als Romah Van Vaerenbergh). Mijn tip? Goh dit is moeilijk, ik heb echt niets negatiefs te vertellen eerlijk gezegd! Misschien wat meer filmpjes en meer leuke kook/diy artikels zijn ook geweldig natuurlijk, die zijn altijd superorigineel en tof om te bekijken! 1 top is aan de ene kant ook natuurlijk wel weer moeilijk uit te kiezen, maar ik vind de beautypolish comics toch wel ongelofelijk geweldig! Het is zo origineel en altijd weer supergrappig!
    Iedereen veel succes!

    Like

  16. Leuk actie! Ik heb je geliked op facebook, twitter heb ik niet! Top vind ik het enthousiasme wat is terug te vinden in de artikelen, je schrijft met passie en dat werkt heel aanstekelijk. Ook omschrijf je alles duidelijk en ja, gewoon super! Een tip vind ik de opzet van je website. Ik vind het zelf echt superirritant om hier iets te vinden, het kan allemaal overzichtelijker en daarmee doel ik echt op de categorie-overzichten. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen, maar als je nu bijv. op een categorie klikt, kun je niet meer dan een pagina zijn en zijn alle artikelen zo groot dat ik eerst moet scrollen.. Snap je? Het zou gewoon overzichterlijker kunnen. En ja.. meer oufits! Maar dat is geen tip, gewoon puur gewenst haha!

    Like

  17. hoi
    gefeliciteerd!
    leuke winactie ik doe graag mee en volg je via bloglovin enj heb dit geliked.
    een tip is misschien meer video’s en je hebt een leuke lay-out alleen doet hij bij mij een beetje raar
    een top een leuke lay-out dus en leuke en eerlijke artikelen.
    succes iedereen!

    Like

  18. Ten eerste gefeliciteerd met zoveel mensen die je volgen.Wat is dit een leuke win actie met een erg lekker geurtje. Ik volg je op je bloglovin is de 69 like
    volg je op facebook en heb het berichtje ook getwitterd.
    Een leuke tip ik vind het al heel leuk om alles te lezen maar misschien meer filmpjes en shoplogs mode
    en Top je artikelen zien er allemaal goed verzorgd uit, goed uitgelegd en eerlijk en het vele enthousiasme wat goed naar voren komt,en de leuke winacties zijn helemaal top.

    Like

  19. Lieve Ilja, ik gun je de 3000 volgers zo! Ik heb lang na moeten denken over de tip maar uiteindelijk heb ik er een bedacht. Ik denk dat ik het persoonlijk mooier vind als je kiest voor een subtiele achtergrond. Je blog is nu best heel erg wit. Steriel en strak, maar een gezellig zacht achtergondje zou je blog misschien een leuke persoonlijke upgrade geven. De top aan je blog is de leuke originele artikelen natuurlijk! Ik geniet altijd met volle teugen van je persoonlijke stukjes en beauty polish comics 😉

    Ik volg je via Facebook, Twitter (https://twitter.com/WickedSkakid/statuses/298189113323048960) en Bloglovin’ en natuurlijk heb ik deze post geliked 🙂

    Like

  20. Gefeliciteerd met je 3000 followers! Super veel!
    Uiteraard volg ik je op twitter, facebook en bloglovin en heb ik op bloglovin het artikel geliked.
    Natuurlijk heb ik heb bericht getwitterd. Mijn naam is @sneeuwkipje
    Mijn tip: Ik mis soms toch een filmpje, volgens mij maakt je die al wel. Ik kan wel begrijpen dat je het op het moment misschien niet wilt. Ik zou het wel weer leuk vinden.
    Top: Je schrijft leuke artikelen en geeft er echt jouw draai aan! Vooral de comics zijn een originele toevoeging aan je blog!

    Like

  21. Tof, gefeliciteerd en ik doe mee!

    Tops:
    -Je persoonlijkheid die je uitstraalt in je blogs
    -De comics van madelon
    -Bakken met Ilja

    Tips:
    -Foto tutorials zouden me leuk lijken!

    Like

  22. Hallo! Ik volg je al een hele tijd op bloglovin!
    Heerlijk geurtje dus ik doe graag mee (top nummer 1),
    Top #2: Echt tof dat je blog heel persoonlijk is, je geeft er duidelijk je eigen draai aan (leuk om eens een kijkje te nemen in andermans leven) 🙂 (en btw geniaal dat je je katten poezels noemt, ik dacht dat ik de enige was)

    Tip: Bakken met Ilja mag van mij vaker! 🙂

    Like

  23. Ik volg je op bloglovin! Zou hem graag willen winnen natuurlijk. Mijn top is de afwisseling in je artikelen, ik vind de beautycomics erg grappig altijd, bakken met Ilja vind ik super leuk en ook de foto’s van de lieve katjes. Mijn tip is om misschien een keer een tutorial te maken, dat lijkt me erg leuk.

    Like

  24. Wat leuk! Ik zou heel graag meedoen aan deze winactie. Ik volg je op Bloglovin’ !
    Tip: Link je logo naar de homepage – zodat als je daarop drukt dat je gelijk terug gaat naar de homepage. Nu moest ik wel eventjes zoeken naar de home knop.
    Top 1: De tekeningetjes! Super heel erg leuk!
    Top 2: Ik vind Bakken met Ilja super. Zelf vind ik het ook erg leuk om te koken en te bakken, dus dit zijn echt mijn favoriete artikelen. Zo goed hoe je dat allemaal kan met fondant en marsepein enzo! 🙂

    Gefeliciteerd met de 3000 volgers!!

    Like

  25. Wat een superleuke winactie!
    mijn top is de variatie tussen de artikelen en de mooie en overzichtelijke layout!
    en mijn tip is meer diy-artikelen, omdat ik die gewoon zo leuk vind 🙂

    Ik volg je trouwens op twitter (@xo_suus)

    Like

  26. Leuke winactie! 3000 volgers!! Echt heel gaaf 🙂 op naar de 5000 zou ik zeggen!
    Ik volg je via bloglovin’ en Facebook, twitter heb ik niet.
    Mijn top: je persoonlijkheid! Dat straalt toch best wel uit door een blog en dat vind ik juist het leuke bij jou.
    Oh ja en de comics! Die zijn echt te grappig.
    Tip: filmpjes!! En misschien wat vaker een make-up gerelateerde DIY, dat zou wel tof zijn denk ik.

    Like

  27. Hoi Ilja,

    Ik volg je site nog niet zo lang, maar hij is erg leuk.
    Mijn top is dat je leuke orginele artikelen schrijft, sommige blogs krijgen producten en dan zie je over 1 product opeens overal verschijnen, dat zie ik bij jou niet.
    Mijn tip is dat je onderaan de pagina op een pagina nummer kunt klikken in plaats van ‘oudere berichten’ maar ik weet niet of dat kan.. Als je een keer tijd over hebt en op zoek gaat naar leuke oude artikelen kun je daar sneller naar toe klikken!

    Groetjes Nathalie

    Like

  28. Hoi Ilja,

    Ik volg je op Twitter (LauraaMKA) en ik heb je bericht GeReTweet.
    TOP: ik vind je bakkunsten altijd heel erg leuk om te zien / dat is eens iets heel anders dan beauty, je blog is altijd uptodate met de laatste leuke nieuwtjes en ik vind je foto’s ongelofelijk mooi. Ik ken ook nog geen andere beautyblog die cartoons maakt.
    TIP: ik mis wel wat filmpjes…. 😉

    Ik ben trouwens nog net optijd, dus ik hoop dat ik nog een kans maak! Het is echt een lekker geurtje.

    Liefs Laura
    XOXO

    Like

  29. Toffe winactie. Ik heb deze post op Twitter (@WendydeLijster) geretweet en op Facebook (BlogDitDat) gepost. En daarnaast volg ik je op Bloglovin en tevens de post geliked.

    Tip:
    – Meer DIY en persoonlijke artikelen

    Top:
    – Leuke comics
    – Artikelen fijn om te lezen, goed en begrijpend beschreven

    Like

  30. Gefeliciteerd met je 3000 folowers! Ik volg je al een poosje maar ben meer een lurker haha, laat niet zo vaak wat achter! Maar vind je bakken met ilja artikelen altijd erg leuk! Zeker een top. En dat je veel foto-artikelen heb ipv filmpjes, vaak lees ik even tijdens je werk of onderweg en dan kan je niet altijd een video met de geluid kijken 🙂 een tip is misschien een soort van wekelijkse foto-diary. Vind ik altijd wel leuk om te lezen! Volg je op twitter (@ikbeneengebakje)

    Like

Plaats een reactie