DIY & Tutorials·Make-up & Looks

Budget tip || Gelliner kwastje

1

Ik draag het liefste een mooie wing van eyeliner over elke ooglook heen en dat doe ik meestal met een fijne gelliner. De fluidliners van MAC blijven bij mij het beste zitten en breng ik aan met een eyeliner kwastje. Nu heb ik al meerdere keren een speciaal eyeliner kwastje gekocht, maar deze waren elke keer zo dik! Toen kwam Marjolein met de tip om gewoon een kwastje te kopen bij een schilderzaak. Zo gezegd, zo gedaan… Bij de knutselwinkel Pipoos kocht ik dit ‘Van Gogh’ kwastje voor €2,90 en hij werkt geweldig fijn!

3 2 4

Dit is het kwastje, #191 van Van Gogh. Deze kocht ik dus bij Pipoos, een knutselwinkel die in elke grote stad wel zit. Je kunt er ook nog voor kiezen om het kwastje aan het ijzertje ietsjes schuin te buigen, maar ik vind hem al prettig werken zo.

Ik gebruik hem nu al een week of 2 en hij is prima schoon te houden en de haartjes blijven ook gewoon zacht. Echt ideaal!5

Je kunt er mooie strakke lijntjes mee trekken, dik of dun. Door de stevige haartjes kun je een strak puntje maken, dat vind ik hanig.6

Bij de look van gisteren heb ik de zwarte fluidliner van MAC gebruikt, samen met dit dunne kwastje. Ziet er wel netjes uit toch?! Er zijn vast nog meer knutselwinkels of hobbywinkels die zulke dunne kwastjes verkopen, super handig en super budgetvriendelijk voor de portemonnee!

Wat voor soort eyeliner gebruik jij?
Heb jij ook een kwastje en een potje, of toch liever een vloeibare eyeliner of toch een potloodje?

222

31 gedachten over “Budget tip || Gelliner kwastje

  1. Ik heb ooit een vloeibare eyeliner gekocht, maar omdat dat één grote knoeiboel werd heb ik het sindsdien maar bij oogpotlood gehouden. Zo’n dun kwastje is misschien de oplossing voor zo’n stom probleem (of ik moet gewoon leren om eyeliner op te brengen, dat kan ook ^^; )

    Like

  2. Oh wat een handige tip, dat ik daar nog nooit aan heb gedacht. Ik heb een gelliner van Essence met zo’n kwastje erbij maar dat is zo’n groot kwastje dat het echt lelijk wordt. Ik wil namelijk een dunne lijn.

    Like

  3. Handige tip! Zelf gebruik ik de laatste tijd vooral eyeliner pennen. Lekker makkelijk. Maar anders kies ik voor gelliner, alleen heb ik dan het liefst een schuin afgesneden kwastje.

    Like

  4. Handige tip, maar het kwastje lijkt me wel vrij lang voor een eyelinerpenseeltje, dat zou voor mij niks zijn. Ik heb zelf de Lasting Drama gel eyeliner van Maybelline die voor mij het beste werkt, daar zit een heel fijn kwastje bij. Ik heb ook lange tijd een superfijn kwastje gebruikt wat bij de Metallics LE van Essence zat.

    Like

Plaats een reactie