Verzorging & vertroetelen

Esprit || Simply You

3

De laatste nieuwe geurtjes van Esprit zie je hierboven, Simply You for her & Simply You for him. Het zijn fijne geuren voor iedere dag en er hangt een betaalbaar prijskaartje aan, lees verder voor meer info over de geurnoten e.d.!

1

“Haar SIMPLY YOU opent met de scherpe frisheid van mandarijn en bergamot, terwijl de zachte geur van oranjebloesem naar een duizelingwekkend bloemig hart leidt. De geur van heliotroop, feloranje bloem en poederachtige iriswortel zijn licht als een zachte fluistering. Een laatste liefkozing van hout- en muskusnoten creëert een zijdezachte, ultravrouwelijke elegantie en mysterieuze verleiding.”

De flacon van de vrouwelijke variant is gemaakt van lichtroze glas met rosé gouden accenten, heel simpel en toch girly. De geur is zoet, verleidelijk en toch ook wel een beetje bloemig. Hij blijft best een poosje hangen, maar bijspuiten gedurende de dag is wel een must.

Geurnoten: mandarijn, bergamot, heliotroop, feloranje bloem, iriswortel, hout- en muskusnoten.

2

“Zijn SIMPLY YOU heeft een natuurlijke aantrekkingskracht met een opening van sprankelende bergamot en Italiaanse citroen met zwarte peper voor een levendigheid die overgaat in een mannelijk hart. Een hart dat bestaat uit nootmuskaat, salie en Afrikaanse geranium, gehuld in een kruidige geursluier die typerend is voor ESPRIT. De rijke volheid van patchoeli en cederhout ondersteunen de authentieke essentie van de geur, gedragen op een warme, eigentijdse noot van benzoëhars.”

De mannelijke variant is gemaakt van lichtgrijs glas met zilveren accenten, simpel en mannelijk. De geur vind ik prettig om te ruiken en zou ik ook zeker niet vervelend vinden om aan te snuffelen. Deze geur blijft iets minder lang hangen dan de geur voor haar, dus ook even bijspuiten gedurende de dag.

Geurnoten: bergamot, Italiaanse citroen, zwarte peper, nootmuskaat, salie, Afrikaanse geranium, patchoeli, cederhout en benzoëhars.

Eau de toilette (15 ml) €16,00
Eau de toilette (30 ml) €25,00
Shower gel (200 ml)€10,00

222

16 gedachten over “Esprit || Simply You

Plaats een reactie