Gastartikelen·Personal stuff

Marjoleins Gastblog || Christmas party @ Beautypolish hoofdkantoor

1

Ruim voordat het écht Kerst was, reisde ik af naar de hoofdvestiging van het Beautypolish team *kuch kuch Ilja’s huis* om samen met Ilja en Madelon Kerst te vieren! We kregen van Ilja een super leuk kerstpakket met fijne en lekkere dingen en we gingen ook cupcakes versieren! Dat ik zo slim was om ze uiteindelijk te vergeten was niet zo handig, maar gelukkig hebben we de foto’s nog haha.

2 3 5 6 7

En niet zomaar foto’s, maar een heleboel foto’s! De moeder van Ilja had vanille- en chococupcakes voor ons gemaakt om te versieren en ook nog whoopies, die wel een beetje heftig waren haha.

8 910 11

En natuuuurlijk moest ik ook nog even foto’s maken van Ilja’s veel te volle en drukke kerstboom ;). En yay kerstcupcake!

12 13 14 15

Madelon ging verven met voedingskleurstof, wat echt een super tof effect gaf! Ze maakte onder andere een unicorn cupcake. En Ilja ging aan de slag met botercrème voor op de cupcakes!

16 17 18 19

Druk aan het cupcake versieren…

20 21 22 23

Tussendoor maakte Madelon ook nog een comic voor Beautypolish, het eindresultaat kun je hier bekijken! En ja, dat ben ik met Ilja ;).

24 2530 26

En uiteindelijk zijn ze super leuk geworden! De eerste cupcakes zijn van Madelon, de tweede van Ilja en de ietwat mislukte zijn van mij haha! De Beautypolish kerstmeet was in ieder geval erg gezellig, hopelijk hebben jullie genoten van de foto’s ;). En ik wil jullie natuurlijk nog hele fijne kerstdagen wensen!

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish

Advertenties

33 gedachten over “Marjoleins Gastblog || Christmas party @ Beautypolish hoofdkantoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s