Gastartikelen·Nailpolish & Nailart

Marjoleins Gastblog || China Glaze ‘Cirque du Soleil’ Part 2

Laatst liet ik jullie deel 1 zien van de nieuwe Cirque Du Soleil collectie van China Glaze en vandaag is deel 2 aan de beurt! Deze keer zijn het glitterlakken en shimmerlakken, wat ik stiekem het leukst vind haha. En er zitten zeker een paar prachtige tussen, kijk vooral verder!

Running Circles vind ik echt een indrukwekkende lak, bomvol fijne groene glitter. Dekt in twee laagjes en heeft ook iets gouds in zich. Echt een prachtige kleur om te zien! Bend Over Backwards had na de kerstcollectie met 6 rode lakken van mij niet zo gehoeven, haha! Lakt voor een metallic lak wel mooi, dekt in 2 laagjes nog net niet helemaal.

Water You Waiting For is mijn persoonlijke favoriet van de glitterlakken, mooooi! Een mix van blauwige, groenige en iets paarsige glitters, dekt ook in 2 laagjes. Whirled Away is een doorzichtige lak met grote, witte hexagons, kleinere zwarte hexagons en zwarte stripjes. Hier geswatched over Hanging In The Balance en Escaping Reality, ook allebei van deze collectie. Ik moet zeggen dat ik de glitters hiervan wel moeilijk te verdelen vond, zeker omdat ze vrij groot zijn en het kwastje ze dus niet vaak oppakt. Maar deppend aanbrengen, en het lukt wel redelijk!

It’s A Trap-Eze is een best uitzonderlijk lakje voor een groot nagellakmerk, want hij past eigenlijk wel goed bij de indiepolishes die onder andere op Etsy worden verkocht. Dit zijn zelf gemengde lakjes die vaak bijzondere glitters bevatten. Deze van China Glaze bestaat uit een witte basis met verschillende kleuren hexagons en ronde glitters! Vind ik het leuk? Hmm… Ik weet het nog niet helemaal ;). De lak is wel erg dik door alle glitters, wat een beetje vervelend is.

Get Carried Away is de laatste lak uit deze collectie en is een donkere basis met daarin roze en zilveren hexagons, zilveren glitters en zwarte strips. Hier aangebracht over Creative Fantasy en Igniting Love, die door de donkere basis van deze lak dus ook donkerder van kleur worden. Ook hier vond ik het wel lastig om de glitters mooi verdeeld te krijgen!

Ik ben in ieder geval helemaal gek op Water You Waiting For, en Running Circles en It’s A Trap-Eze vind ik ook leuk en bijzonder. De grove glitter trekt me niet zo, al kan ik me voorstellen dat andere mensen er juist heel enthousiast van worden! Deze collectie kun je onder andere kopen bij Enchantra (nu voor €4,95 per stuk) en andere verkooppunten van China Glaze.

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish

38 gedachten over “Marjoleins Gastblog || China Glaze ‘Cirque du Soleil’ Part 2

  1. Ik heb er ook drie van besteld, juist wel de grove glitters en it’s a trap-eze, haha :p
    Hoop dat ik ze snel heb! 🙂 Want heb zin om ze te gebruiken..

    Like

  2. Volgens mij begint mijn hart sneller te kloppen, haha. Want oh oh, wat zijn ze mooooooi! Er zitten echt hele gave en mooie speciale lakjes tussen! It’s A Trap-Eze vind ik geweldig. Net allemaal mini confetti aaaahw wat cute, ik vind dat echt heel erg mooi! ❤

    Like

Plaats een reactie