Overige onderwerpen

Etos || Budget Beautytools

3

Ik kan niet meer zonder mijn beauty accessoires, mijn wimperkruller en kwasten zijn onmisbaar! Gelukkig komen steeds meer winkels met betaalbare beauty tools en fijne kwasten. Etos heeft ook een uitgebreide lijn uitgebracht, van foundationkwast tot wimperkrultang en van epileerpincet tot parfumverstuiver.

5

De accessoires koop je in een hersluitbare en transparante zipperbag. Ik zet mijn kwasten graag in een houder, maar ik kan me voorstellen dat mensen het prettig vinden om kwasten bij elkaar te houden in zo’n afsluitbaar zakje. De verschillende cosmetica accessoires zijn geprijsd van €1.39 tot €3.99.

4

Hier zie je de waaierkwast van Etos, deze ligt fijn in de hand door het rubberen handvat. De haartjes zijn erg zacht en voelen prettig aan op mijn gezicht. De kwast is perfect om subtiel highlighter aan te brengen of wat fallout weg te vegen

Prijs: €2,492

De foundationkwast is, net als de waaierkwast, lekker zacht. De kwast is stevig en prima om foundation mee aan te brengen, zelf gebruik ik liever een platte kabuki kwast voor foundation. Ik vind een dergelijke kwast ideaal voor het aanbrengen van een maskertje! Ook deze kwast ligt lekker in de hand.

Prijs: €3,99

1

Het reissetje is ook verpakt in een ziplock zakje, erg handig voor onderweg! De kwastjes hebben een korter handvat, maar ook gemaakt van het fijne rubber waardoor ze lekker vasthouden. De kwasten die erin zitten zal ik eerlijk gezegd niet dagelijks gebruiken, maar het is een handig setje voor on the go.

In het setje zit een sponsaplicator, een lipkwastje, een oogschaduwkwastje, wimper/wenkbrauw borsteltje en een kleine blush/poeder kwast. Zeker het wimperkammetje en het lipkwastje vind ik erg fijn voor in mijn to-go make-up tasje! Toch vind ik de sponsaplicator ook van fijne kwaliteit, lekker stevig (hier kun je oogschaduw heel gepigmenteerd mee aanbrengen). Het oogschaduwkwastje is iets minder prettig, omdat deze van vrij steviger haartjes is en daardoor weinig oogschaduw oppakt. Wel is hij natuurlijk handig voor concealer te gebruiken!

Prijs: €2,99

Er zijn nog een aantal andere handige beauty tools te koop zoals; een wimperkruller, pincet, parfumverstuiver, comedonedrukker, sponsjes en andere losse kwasten.

Welke beauty tools kun jij absoluut niet zonder?

222

 

 

25 gedachten over “Etos || Budget Beautytools

  1. Ziet er goed uit, maar had elders al van iemand gehoord die er niet echt tevreden over was. Prikkerige kwasten enzo. Ligt denk ik ook aan je huid, ik heb daar ook vrij snel last van. Ik heb zelf onlangs een Zoeva set besteld en daar ben ik erg tevreden over.

    Like

  2. Ik heb op meerder blogs gelezen dat de kwaliteit eigenlijk helemaal niet zo fijn was. Kwasten waren heel hard en prikten. Nee ik denk dat ik eerder wat meer geld uit zou besteden voor een goede kwastenset zoals bv zoeva dan aan kwasten van de Etos.

    Like

  3. Ik was erg benieuwd naar deze kwasten. Ik had zo gehoopt dat ze geweldig zouden zijn, eindelijk goede budget kwasten gewoon in de winkel, maar helaas.. Dan ga ik liever wat meer geld uitgeven aan een duurdere kwastenset!

    Like

Plaats een reactie