Make-up & Looks·Test & Review·Verzorging & vertroetelen

The Body Shop || Kerst 2012

Kerst staat al bijna voor de deur en het is alweer oudejaarsavond voordat je het weet! The Body Shop heeft speciaal voor de feestdagen een flink aantal mooie producten in de winkel liggen en vandaag laat ik er een aantal zien. Het is een mix van verzorgingsproducten, lekker geurende items en mooie make-upjes. Kijk verder voor meer foto’s!

Het 4-Step Smoky Eyes setje heb ik in de kleur ‘Smoky Copper’, maar is ook nog beschikbaar in een grijs/zwarte variant genaamd ‘Smoky Moonstone’. Het is een chique strak doosje met een fijn spiegeltje en 2 kwastjes van fijne kwaliteit. De pigmentatie is prima, de oogschaduw is zacht en goed te blenden. Wel hebben de kleurtjes wat last van fallout, even goed aftikken dus die kwast!

* Er komt ook snel nog een ooglook met dit palette (inclusief nepwimpers)

Prijs: €25,-

Ginger Sparkle Shimmer Lotion is een heerlijk geurende bodylotion met een subtiel glittertje voor de feestdagen. Deze milde bodylotion ruikt naar gingerbread poppetjes, erg jummy en kerstig! Naast De Ginger Sparkle lijn, vind je ook producten met de geuren Vanilla Bliss & Cranberry Joy.

Prijs: €10,- | 250ml

De Cranberry Joy handlotion zit in een schattig bolvormige flacon. Erg lekker voor de droge handjes in de winter! Deze handlotion is, net als de Shimmer Lotion ook in Ginger Sparkle en Vanilla Bliss te koop.

Prijs: €6,- | 240ml

Links: Ginger Sparkle Shimmer Lotion

Rechts: Cranberry Joy handlotion

The Sparkler in Dazzling Copper is een luxe verstuiver met een warme glow en shimmertjes. Heel erg mooi voor een feestje, maar ook prachtig als blush/highlighter voor overdag. Ook kun je je decolleté een elegante glans geven. Voor een subtiel effect kun je de glitters ook wat meer op afstand verstuiven zodat je in je haar, gezicht en decolleté subtiele glitters hebt.

Prijs: €15,- | 10gr

De Dazzling Rocks Golden Copper glanspareltjes zitten in een stevig draaiblikje. Het zijn mooie pareltjes die samen voor een warme glans zorgen. Door er lichtjes met je kwast overheen te gaan kun je het mooi aanbrengen over je blush, als een warme highlighter. Natuurlijk kun je met een grotere kwast de glans ook mooi over je decoleté aanrbengen, of zelfs over je benen! Met zo’n doosje doe je echt eeuwen!

Prijs: €25,- | 50gr

Wat heb jij uit deze collectie gespot en op je wishlist gezet?

33 gedachten over “The Body Shop || Kerst 2012

  1. Ik vind het echt hele mooie producten die ze hebben! Ik ben benieuwd naar de ooglook die je ermee hebt gemaakt. Ook die shimmer bodylotions lijken mij ontzettend lekker, leuk én mooi! Ben best wel benieuwd naar de producten! 🙂

    Like

  2. Wauw ik vind het zulke leuke dingetjes!
    Prachtig oogschaduw palette! En inderdaad prima pigment.
    Die ginger shimmer lotion ziet er zo leuk uit! Dat gingerbread mannetje. Cute! ❤
    Prachtige glanspareltjes! ^_^
    Liefsxx

    Like

  3. Ik vind deze kerstcollectie echt zo leuk van tbs. Vooral de Ginger Sparkle en Cranberry Joy producten lijken mij heel lekker ruiken. Het oogschaduw palette ziet er trouwens ook wel erg mooi uit.

    Like

  4. Wat leuk allemaal! Zelf heb ik de Cranberry Joy handzeep nog op mijn wishlist staan, omdat ik de hele Cranberry Joy lijn al van vorig jaar had, en dit mist echt nog! 😀

    Like

  5. Wat een prachtige producten weer zeg!
    Ik wil ook nog even tegen jou zeggen Ilja, dat elke keer als ik op je site kom ik echt blij word van je lay-out. Dit is denk ik een van de leukste die ik ooit op blogs gezien heb 😀 xx

    Like

Plaats een reactie