Overige onderwerpen

Chocolademelk met slagroom

Koning Winter is weer gearriveerd in het land. Dat wordt bibberen! Sneeuw, ijzige wind en vrieskou hebben het klimaat overgenomen. Het is de tijd voor dikke, wollen truien, thermo ondergoed en dikgevoerde snowboots. Maar jij zorgt er natuurlijk wel voor dat je er warmpjes bijzit deze winter. En ga je naar buiten voor een wandeling met de hond, dan mag je warme damesjas niet ontbreken.
In deze tijd van het jaar zijn er in het hele land ook weer kerstmarkten te bezoeken. In de meeste steden zijn er ijsbanen, waar je gezellig met je vrienden kan gaan schaatsen. Je kan er genieten van warme chocolademelk met slagroom, lekkere snoeperijen of erwtensoep.

Kerstvakantie

Nu de schoolvakantie weer voor de deur staat, vind je het misschien wel leuk om samen met je vriend of vriendinnen een kerstmarkt te bezoeken. Lekker struinen langs de kraampjes waar je allerlei inspiratie voor je eigen kerstfeest op kan doen. En ben je moe geworden van al dat slenteren langs de vele standjes, dan is er volop gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. Maar ook het reuzenrad of de carrousel zijn leuke attracties om even bij te komen van je wandeling over de markt.

1a

Binnen- en buitenland

Er zijn volop markten te vinden in binnen- en buitenland. Wil je bijvoorbeeld een markt in Maastricht, Antwerpen, Keulen of London bezoeken, dan kan je er voor kiezen om een speciaal kerstarrangement te boeken. Je verblijft dan twee of drie dagen in de door jou gekozen plaats waar je overnacht in een hotelkamer. Op het internet zijn meerdere reisorganisaties te vinden die deze korte tripjes voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.
Ben je van plan om voor één dagje naar een markt te gaan, informeer dan eerst goed wanneer het evenement plaats vindt. Sommige markten zijn maar één weekend geopend, terwijl anderen wel 2 tot 3 weken duren.

– Advertorial ‘geschreven in opdracht van mona-mode’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s