Gastartikelen·Nailpolish & Nailart

Marjoleins Gastblog || China Glaze ‘Cirque du Soleil’ Part 1

Hoewel ik nog in de Kerstsferen zit, komt China Glaze alweer met een collectie met frisse kleuren en leuke glitters die perfect passen bij het voorjaar! Cirque du Soleil kennen jullie vast wel, het prestigieuze circus met indrukwekkende shows. Als kind genoot ik altijd van de shows die op tv werden uitgezonden en dan vooral van alle acrobatiek! China Glaze heeft nu een collectie uitgebracht die past bij deze bijzondere show en vandaag ga ik jullie 6 van de 12 kleurtjes laten zien!

Escaping Reality is een neonroze kleur, heerlijk fel! Droogt semi-matte op en is zeker opvallend. Dekte na twee laagjes bij mij nog niet helemaal, een derde laagje (of 2 wat dikkere) kan dus geen kwaad. Def Deying is een limegroene kleur, die echt totaaaal niet bij mijn huidskleur staat haha! Jammer, want hij dekt wel in 2 laagjes en lakt fijn. Mocht zo’n kleur je wel staan, dan is deze zeker een aanrader.

Igniting Love is wat mij betreft het minst bijzonder, een rode kleur. Na al dat rood in de kerstcollectie.. Haha! Maar goed, dekt wel in 2 laagjes en leuk als je dol bent op rood en nooit genoeg kunt hebben. Hanging In The Balance is mijn favoriet van de crèmelakken, knallend blauw! Goed dekkend in 2 laagjes, niet te licht waardoor hij mooi bij mijn huidskleur staat en zeker een aanrader.

Surreal Appeal vind ik ook tof, een peachy crème kleur! Echt zo’n heerlijk voorjaar-zomer kleurtje en een stuk mooier dan echt rood. Laat na 2 laagjes nog wel een beetje m’n nagelrandje zien, 3 laagjes is dus niet overbodig. Als laatste heb ik vandaag voor jullie nog Creative Fantasy, een paarse en erg jelly kleur. Dekt helaas niet goed en lakt vrij ongelijk, hier heb ik drie laagjes op. Had de potentie om heel mooi te zijn, maar ik vind hem wel best tegenvallen helaas!

Mijn aanraders van deze 6 zijn Escaping Reality, Hanging In The Balance en Surreal Appeal! Volgende keer laat ik jullie de andere 6 kleurtjes zien, dit zijn hele bijzondere shimmer- & glitterlakken en ik kan je vast verklappen dat ze heel tof zijn.

Deze collectie kun je onder andere kopen bij Enchantra (nu voor €4,95 per stuk) en andere verkooppunten van China Glaze.

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish

28 gedachten over “Marjoleins Gastblog || China Glaze ‘Cirque du Soleil’ Part 1

  1. Escaping Reality en Creativy Fantasy vind ik echt supermooi! Mooie kleurtjes, maar ik kijk vooral uit naar deel 2 van de swatches. Want al die glitters, damnnnn die zijn prettieh as hell! <3__<3

    Like

  2. Schitterende swatches Marjolein! Bij de eerste foto dacht ik heel eventjes dat ik naar de Summer Neons zat te kijken 🙂 Ik vind Surreal Appeal, Escaping Reality en Igniting Love heel mooi en ben heel benieuwd naar de rest van de collectie.

    Like

Plaats een reactie