Personal stuff

Persoonlijk || Mijn Kerstboom

Gisteravond was het pakjesavond en dat heb ik gevierd! Onder het genot van Sinterklaasmuziek, een heerlijke chocoladeletter en cadeautjes heb ik de kerstboom opgezet… Gewoon omdat het kan! Met toch wel een beetje trots laat ik mijn kerstboom zien, met mijn gouden kitscherige items èn een vleugje roze zoetheid.

Vorig jaar kocht ik in de uitverkoop bij de Bijenkorf al een hoop van de gouden hangers, zoals: de lipstick, de spiegeltjes, de peer en een hobbelpaard. Dit jaar heb ik nog wat inkopen gedaan bij onder andere Action, Intratuin en Wibra. Hieronder het resultaat!

De boom in z’n geheel. Ik heb gekozen voor een basis van goud, zodat ik eventueel nog de roze ballen kan inruilen voor een ander kleurtje. Dan heb ik direct al een andere boom.

Cupcake in stolpje van Intratuin, vogeltje op de achtergrond trouwens ook!

Dit bonte vogeltje komt ook bij Intratuin vandaan, het strikje op de achtergrond kocht ik vorig jaar bij De Bijenkorf.

De roze glazen ballen komen bij de Action vandaan, ideaal om goedkope basisballen te scoren! De Lipstick heb ik bij de Bijenkorf gekocht.

Vogeltje van Intratuin, gedraaide gouden slinger ook!

De grote en kleine vlinders komen bij de Wibra vandaan, deze waren er ook in andere kleuren. Zeker een tip, want ze zijn prachtig! (2 grote of 3 kleine voor €1,-) De simpele gouden piek kocht ik bij Intratuin.

Deze vrolijke glazen cupcake heb ik gevonden bij Action, ook het ijsje komt daar vandaan.

Vlinders van Wibra en grote takken met goudachtige bladeren komen bij de Action vandaan. Ik had deze manier van versieren bij Intratuin gezien en vond ik meteen al heel tof! Ik vind het een leuk effect… Je hebt nu overal veel van die takken met ‘versiersels’ die je gewoon in de boom kunt steken, bij Action waren ze €0,79!

Mooie gouden kolibrie van Intratuin.

Grote witte rozen met glitters, ook van Action.

En natuurlijk had ik hulp van Abby, zoals altijd haha!

Hoe ziet jouw boom eruit?

44 gedachten over “Persoonlijk || Mijn Kerstboom

  1. Wauuuw, dit is echt een prachtige kerstboom! Wat heb je ‘m mooi versierd joh 😀 Dat ijsje is echt heel schattig. Onze boom is een stuk saaier, haha. Gewoon de traditionele gouden en rode kerstballen. Ik vind dat roze echt heeeeel gaaf!

    Like

  2. Zoals ik gisteren op twitter al zei: WAUW! Ik vind ‘m zo tof! Ik heb ook overal vanalles ingeslagen, bij mij wordt het een erg kleurrijke boom. 🙂 (ga ‘m morgen halen, yay!)

    Like

  3. Mooi geworden hoor! Bij mij komt de boom dit jaar de doos niet uit, ik heb de laatste jaren echt een hekel aan kerst gekregen en ik voel me niet geroepen om het te vieren. Ik heb al een maand geleden besloten dat ik gewoon lekker thuis blijf en m’n eigen gang ga, maar niet aan kerst doe.

    Like

  4. Wat een toffe kerstboom! Leuk modern, met de cupcakes en ijsjes ipv standaard slingers en kerstballen. Ik zet zelf nooit een kerstboom, maar als ik dit zie geeft het toch wel inspiratie 😉

    Like

  5. Wat een mooie kerstboom zeg! Ik vind die dingen die je erin hebt gehangen echt gaaf! 😀 Onze kerstboom is zilver en rood. Omdat mijn moeder alleen kerstversiering heeft in die kleuren en dat zijn haar lievelingskleuren haha

    Like

Plaats een reactie