Overige onderwerpen

Zonnebril || Zomerbril, Herfstbril, Winterbril?

Sommige mensen vinden het vreemd als ik in de herfst met een zonnebril op mijn neus rondloop, nog gekker vinden ze het als ik met diezelfde bril rondloop als er een laag sneeuw ligt. Ik draag eigenlijk heel het jaar door wel een zonnebril, zeker in de auto is deze voor mij onmisbaar! Als de zon laag staat, kan deze heel vervelend in je ogen schijnen en ook met een witte laag sneeuw weerkaatst het licht vaak. Des te meer kans om je mooie zonnebril door te dragen.

Zelf ben ik nog steeds erg blij met mijn Ray Ban, de Ray Ban RB3362 Cockpit 151 in ‘Brown Shaded’. Deze heb ik nu bijna een jaar en ik draag hem nog steeds graag! Toch zou ik er nog wel een andere bril bij willen hebben, het liefst een Ray Ban met een zilver uiterlijk. Ik wissel gouden en zilveren sieraden regelmatig af en vind het dan tof als mijn zonnebril daar ook bij past!

Hierboven zie je nog een aantal andere Design Zonnebrillen, ik vind zelf die van D&G ook erg leuk! Dus niet alleen voor de Zomer, anders hadden het wel Zomerbrillen geheten en geen zonnebrillen 😉 Kijk ook eens bij de andere brilmonturen, bijvoorbeeld een mooie Ray-Ban Aviatior of een van de Carrera Zonnebrillen.

Draag jij je zonnebril ook het hele jaar door?

Bron 1e foto
In samenwerking met SmartbuyGlasses

6 gedachten over “Zonnebril || Zomerbril, Herfstbril, Winterbril?

  1. leuke zonnebrillen! ik heb ook altijd mijn zonnebril in mijn tas. Inderdaad, bij lage zon zie je anders helemaal niets! De D&G vind ik zelf het leukst.

    Like

  2. Ik draag eigenlijk alleen zonnebrillen in de zomer. Terwijl het natuurlijk in de winter ook gewoon kan! Ik vind zonnebrillen wel leuk om op te doen dus wie weet stop ik hem deze winter gewoon standaard in mijn tas.;)

    Like

Plaats een reactie