Nailpolish & Nailart

Pupa Milano || Nail art Mania Bubbles

Je ziet de flesje met minipareltjes langzaam binnendringen in ‘Nail art land’. Pupa Milano volgt de trend en heeft ook 6 setjes met ‘Nail art Mania Bubbles’ uitgebracht. Ik ontving de Multicolor variant en heb deze natuurlijk voor jullie getest en op de foto gezet. Natuurlijk moest ik ook even met de balletjes spelen en heb ik ze aangebracht op mijn lippen haha, gewoon omdat het kan!

In het setje zit een Lasting Color (dat is de basiskleur), een flesje gekleurde bolletjes en een plastic schaaltje om de bolletjes in op te vangen. Er zijn 6 verschillende setjes te koop en ze kosten €12,95 per stuk.

Verkrijgbaar in: Black, Violet, Blue, Multicolor, Grey & White.

Stap 1: Lak je nagels met de Lasting Color (natuurlijk eerst een laagje basecoat)

Dit lakje dekt na 1 laagje al heel netjes en is ècht super super snel droog! De glans is prachtig en dus ook los heel mooi te dragen, zonder de balletjes.

Stap 2: breng nog een laagje van de Lasting Color aan òf, wat ik zelf heb gedaan, een laagje transparante nagellak.

Stap 3: strooi de balletjes royaal over de net gelakte nagel.

Stap 4: druk de balletjes voorzichtig in de nagellak, zodat ze goed op hun plek blijven zitten. Laat het 15 minuten goed drogen!

* een topcoat aanbrengen kan, maar dit maakt het absoluut niet mooier!

Het resultaat!

Doordat je de balletjes goed aandrukt in de nagellak en deze goed laat drogen, blijft de nailart prima zitten! Het blijft zeker een dag goed zitten, dus prima geschikt voor een feestje of andere speciale gelegenheid. De randjes zullen eerst wat bolletjes loslaten, waardoor er wat tipwear ontstaat.

Ciaté kwam natuurlijk als eerste met de ‘Caviar Nails’ en sinds dien zie je steeds meer merken die met de bolletjes komen! Ik vind het een leuke manier om je nagels op te leuken. Tip: Je kunt ook zoeken op Microbeats!

Prijs: €12,95 per set.

40 gedachten over “Pupa Milano || Nail art Mania Bubbles

  1. wat een leuk idee! op alle nagels lijkt het me wat druk maar op één nagel vind ik het heel leuk. weer eens heel iets anders. maar of ik het op mijn lippen zal doen…. geef mij de discokorrels op een ijsje maar 🙂

    Like

Plaats een reactie