Gastartikelen·Nailpolish & Nailart

Marjoleins gastblog || Illamasqua Nail Duo voor Kerst

I’m not dreaming of a white Christmas… Wat Illamasqua betreft hoeven we helemaal niet te dromen van een witte Kerst, want er zijn veel mooiere dingen om van te dromen. Bijvoorbeeld van de mooie nagellakjes van Illamasqua, of een mooie blush! Voor Kerst heeft Illamasqua leuke duoproducten en andere special edition items uitgebracht, zodat je nog wat hebt om van te dromen. Een van de duo’s is een setje nagellak en die ga ik jullie vandaag laten zien!

Dit setje bevat Viridian & Glitterati, een groene kleur en een paarse met glitters. Allebei leuk voor de feestdagen, maar ook prima daarbuiten te dragen.

Glitterati heeft een paarse basis en bevat zowel kleine paarse glittertjes als grovere, meer holografische glitters. Hij ziet er spectaculair uit in het flesje.. Maar helaas iets minder op je nagels. Door de best dekkende paarse basiskleur verdwijnen de meeste glitters eronder, al is het effect aan de andere kant ook wel weer leuk en anders. Dekt wel goed in 2 laagjes!

Viridian is een groene kleur met hele fijne, blauwige shimmer erin. Hierdoor lijkt hij soms wat meer blauwig, wat hem een stuk mooier maakt naar mijn mening. Redelijk kerstig, maar door ’t blauw een bijzondere kleur die ’t hele jaar door kan. Dekt ook goed, 1 laagje was al voldoende maar met 2 laagjes is hij nog net iets mooier!

Illamasqua is toch altijd wel van de meer aparte producten en kleuren en wat mij betreft past dit duo er goed bij. Er is ook nog een ander nagellakduo, met rood en goud! En nog een boel andere mooie items, dus kijk zeker even in de webshop. Voor dit duo betaal je €28,70, wat €3,50 goedkoper is dan het kopen van twee losse Illamasqua lakjes!

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish

23 gedachten over “Marjoleins gastblog || Illamasqua Nail Duo voor Kerst

  1. Hallo?! Ik ben verliefd, echt superprettieh kleurtjes. Like! Ik vind ze alleen een beetje prijzig, en true, dat houd me tegen. Maar de lakjes zijn echt heel erg mooi en nét wat anders qua kleur dan dat je normaal ziet. 🙂

    Like

Plaats een reactie