Make-up & Looks

Purple Liner || Max Factor

Regen, wind en storm… Waterproof eyeliner is eigenlijk wel een must met dit typisch Nederlandse herfstweer. Deze paarse colour x-pert waterproof eyeliner van Max Factor is, zoals de naam het al zegt, waterproof! Ik testte hem voor jullie uit, kijk verder voor meer foto’s.

De eyeliner is verkrijgbaar in diep zwart en 3 andere metallic tinten (paars, groen en grijs). Ze liggen al in de winkel en kosten €9,99 per stuk.

Hierboven heb ik 1 laagje van de eyeliner aangebracht. Hoewel je de paarse kleur al goed ziet, is 1 laagje nog niet helemaal voldoende. De ‘lege’ plekjes worden netjes opgevuld bij het 2e laagje.

De eyeliner is mooi diep paars met een subtiel glittertje erin. Het kwastje is stevig, waardoor je netjes strakke lijnen kunt zetten. De basis van de eyeliner is zwart en wordt bedekt met paarse glittertjes, mooie combi.

De eyeliner blijft goed zitten en overleeft een buitje prima (jaja getest!) Wel is het even wennen bij het aanbrengen, omdat hij niet in 1x netjes dekt. Het 2e laagje moet je niet te snel aanbrengen, omdat je anders de 1e uitveegt. Maar als je deze eventjes laat drogen komt het helemaal goed!

Ik vind het leuk om eens een ander kleurtje eyeliner te pakken en dan is paars toch wel mijn favoriet! Donkerblauw en smaragdgroen zijn ook echt mooi als lijntje.

26 gedachten over “Purple Liner || Max Factor

  1. Jep, paars is een mooi kleurtje voor een lintje! Daar kun je niet omheen. Wel jammer dat hij er 2 laagjes voor moet hebben, maar ach. Ik vind die metallic tinten erin zo mooi, ah pretty! Zelf zal ik geen gekleurde eyeliner dragen, ook niet op een feestje denk ik. Geef mij maar lekker classy zwart – but that doesn’t mean dat ik deze niet geslaagd vindt. :p

    Like

  2. Supermooie eyeliner! Helaas kan ik niet echt netjes werken met vloeibare eyeliner, ik heb er een jaar over gedaan om er uberhaupt mee overweg te kunnen, maar gelliner is het enige waar ik Γ©cht goed strak mee kan werken.

    Like

    1. Het is inderdaad even wennen, ieder z’n ding! Ik werk het aller liefste met vloeibare eyeliner met zo’n flexibel mega dun kwastje… een ander vindt dat verschrikkelijk en heeft het liefst een hard puntje πŸ™‚ Of natuurlijk gelliner!

      Like

Plaats een reactie