Fashion & Outfits

New in || Nikki Lissoni ketting

Ik ben helemaal blij, blij met mijn nieuwe Rosé kleurige ketting! Begin dit jaar kreeg ik van mijn oma al de zilveren Mi Moneda ketting én de rose gouden bolletjesketting. Nu heb ik ook een mooie rose gouden muntenhouder én opengewerkte munt, beide van Nikki Lissonni.

Nikki Lissoni heeft haar eigen sieradenlijn uitgebracht met mooie pendanten (munthouders), kettingen en munten. Het systeem van de ketting met munt is in Nederland inmiddels al een poosje bekend, denk aan Mi Moneda en bijvoorbeeld Quoins!

Het mooie van deze pendanten/munten (33mm) is, is dat ze gelijk zijn aan de munten van Mi Moneda (de Large variant). Je kunt dus de L munten van Mi Moneda ook in de Niki Lissoni pendant dragen, dat is voor mij een super groot voordeel!

Hierboven zie je dat je de items heel mooi kunt mixen & matchen! De rosé gouden bolletjes ketting is van de Mosterd Juwelier, de opengewerkte munt is van Nikki Lissoni, de parelmoer munt is van Mi Moneda en het rosé gouden pendant is ook van Nikki Lissoni.

Past prima!

Hierboven zie je het pendant zonder munt, deze gaat aan de onderkant open. Dit vind ik zelf erg handig! Zo hoef je namelijk niet de ketting los te maken om het pendant eraf te halen, je kunt gewoon zo een nieuwe munt erin doen.

Hier zie je het ‘lipje’ dat je dicht moet drukken, zodat de munt stevig vast zit. Ik denk dat dit het gevoeligste gedeelte van de ketting is, maar dat is bij Mi Moneda het scharniertje. Dat blijf je houden, gewoon met beleid doen hihi!

Hier zie je de mooie opengewerkte rosé gouden munt met het zwarte steentje. Omdat de achterkant van het pendant gewoon open is, kunnen er opengewerkte munten in! Er zijn echt hele gave munten beschikbaar, en er staan er zeker nog een aantal op mijn wishlist.

Prijs pendant (muntenhouder): €44,95

Prijs munt: €37,50

Zowel de kettingen, pendanten als munten zijn allemaal verkrijgbaar in zilver, goud en rosé goud (hier zit dan een laagje overheen). v.a. €22,50 en de verzendkosten zijn gratis. Bekijk alle munten van Nikki Lissoni op Muntenkettingen.nl

Advertenties

21 gedachten over “New in || Nikki Lissoni ketting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s