Make-up & Looks·Overige onderwerpen

Make-over || Isolde in de make-up

Spelen met make-up blijft natuurlijk erg leuk om te doen! En als een vriendin (die eigenlijk nooit make-up draagt, op wat mascara en wenkbrauwpotlood na) dan zegt ‘Joh ik wil graag een keer blauw/groene smoky eyes!‘, zeg ik natuurlijk geen nee. Met een hoop gegiegel, kopjes thee en gezelligheid zijn we aan het make-uppen gegaan.

Hier zie je Isolde, zoals ze eigenlijk altijd is. Alleen gehuld in een laagje mascara en wat wenkbrauwpotlood… Echt een natural beauty! Echt make-up heeft ze eigenlijk niet nodig, maar het leek haar wel leuk om eens een smoky eye te proberen, maar dan wel met een kleurtje.

Ik heb gebruik gemaakt van het Wet ’n Wild palette ‘Blue had me at Hello’. Deze komt bij BeautyByElke vandaan. Ik vind het nog steeds jammer dat ze het uit de Kruidvat schappen hebben gehaald!

Het is niet echt een smoky eye geworden, maar ik heb wel een donkere kleur in de crease aangebracht. Ze is dol op felle en vrolijke kleurtjes, dus zijn we voor de felste kleur in het doosje gegaan!

Verder heb ik nog wat krullen in haar haar gezet en Sjonge Jonuhhh wat heeft dat kind veel en lang haar ;-)!!

Ik vind de look mooi gelukt en de krullen staan haar prachtig! EN TOCH vind ik haar zonder make-up misschien nèt iets mooier, natural beauty she is…  Ik wou dat ik dat van mezelf kon zeggen haha! (ik ga toch liever mooi geplamuurd de deur uit hihi)

52 gedachten over “Make-over || Isolde in de make-up

  1. Supermooie look! Natuurlijk “hoeft” het niet, maar het is toch leuk om mee te spelen? Mij lijkt een beetje kleur op de lippen en under-eye concealer wel een mooie aanvulling op haar mascara en wenkbrauwpotlood. En dan is deze ooglook voor speciale gelegenheden! 🙂

    Like

  2. Ze is inderdaad op de ‘voor’ foto echt prachtig! Echt een natural beauty, maar zo’n wat meer heftige look is natuurlijk wel leuk voor een keer 🙂
    De krullen staan ook super!

    Like

    1. hahaha, wat een positieve reacties. Gebruik het paletje nu lekker voor verjaardagen enzo 🙂

      ps gebruik als wenkbrauwpotlood: kohl pencil 34 van de hema 🙂

      xxx

      Like

  3. Hihi, ik vind haar ook mooier zonder make-up!
    Qua make-up denk ik dat een simpel lijntje boven haar ogen met mascara het mooiste is, niet te veel poes pas.

    Like

Plaats een reactie