Nailpolish & Nailart

Mijn favoriete nagellak hulpjes

Ik lak zeer regelmatig mijn nagels, soms zelfs iedere dag of een aantal keer achter elkaar voor een swatch artikel… Ook al is het zo dat oefenen zeker helpt, ook bij mij is het niet altijd even strak! Ik heb standaard mijn mini dienblad klaar staan voor gebruik en daar staan mijn favo hulpjes op.

Als ik mijn nagels nèt gelakt heb, is het niet altijd even netjes. Zeker bij mijn nagelriemen wil de nagellak nog wel eens ‘hobbelen’, het is niet altijd gelijk en strakke lijn. Zelf vind ik het erg mooi als dit netjes en strak is en daarom corrigeer ik dat met een dun kwastje!

Op mijn dienblaadje staat mijn nagellakremover pompje en deze druk ik een keertje in zodat er een klein laagje nagellakremover klaar staat om te gebruiken. Ook ligt er een watje om de nagellakrestjes aan af te poetsen, anders smeer je de overige nagellak alleen maar uit. Door met het kwastje, doordrengt met remover, langs de randjes te gaan, krijg je een mooi en strak randje.

Ook wil het wel eens gebeuren dat er tijdens het lakken, nagellak op mijn huid komt. Dit heb ik vaak als ik korte nagels heb! Dit haal ik ook altijd gewoon even met het kwastje weg.

Het is een kleine moeite en van dichtbij toch een groot verschil, het is gewoon net iets strakker! Ik kan niet meer zonder mijn kwastje/remover… Ik gebruik trouwens een héél goedkoop kwastje, deze komt uit een set van Ebay (12 kwastjes voor €1,50 dacht ik)

Mijn tweede grote vriend is de ‘Miraculeuze Nagellakremover 1 Seconde’ van Bourjois. Sinds ik ‘m in huis heb, heb ik mijn nagels niet meer schoon gemaakt met een gewone remover.

De formule bevat geen aceton en is zacht voor je nagels en nagelriemen. De remover bevat voedende amandelolie en ruikt wel licht chemisch, maar niet overdreven. Heel subtiel ruik je rode bessen en vanille.

Prijs: €7,99

Zeker als ik een hele nagellak collectie (of 2) achter elkaar aan het swatchen ben, heb ik veel baat bij dit potje. Na het 12e lakje waren mijn nagels en nagelriemen nog steeds prima in orde! Geen uitgedroogde, wit uitgeslagen nagels en nagelriemen. Door de amandelolie blijven ze juist lekker soepel, echt een pluspunt!

Wat zijn jouw absolute must-haves als het om nagels lakken gaat?

Advertenties

28 gedachten over “Mijn favoriete nagellak hulpjes

  1. Goede tip om een kwastje te gebruiken met nagellak remover!

    Omdat mijn nagels snel splijten, gebruik ik voordat ik mijn nagels lak een hydraterende gel. Daarna breng ik een hydraterende basecoat aan. Absolute must haves voor mijn nagels

    Like

  2. Die nagellakremover van Bourjois lijkt me ook wel wat. Aan een kwastje had ik nog nooit gedacht. Als ik wat uitschiet gebruik ik meestal de nagellakremover-pen van Essence. Mijn must have wat betreft nagels lakken is een top coat maar dat is meer om ervoor te zorgen dat de nagellak wat minder snel chipt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s