Nailpolish & Nailart

Gold plated || NOTD

Ik had weer eens zin om te stempelen met mijn BIG plate en met Bangalore, uit de laatste nieuwe Herôme collectie, gaat dat prima! Het was niet héél veel werk, maar ik vind het resultaat toch erg gezellig. Zeker in het zonlicht komen de gouden stempels goed tot hun recht… Glimmmmm!

Ik heb gebruik gemaakt van:

  1. Basecoat
  2. Basiskleur nagellak, ik heb gebruik gemaakt van Arga (ook uit de Magical India collectie van Herôme)
  3. Stempel nagellak, ik heb gebruik gemaakt van Bangalore (deze goed dekkende kleur goud is perfect om mee te stempelen!)
  4. Big Plate van Dashica #B
  5. Sneldrogende topcoat van Essie

Het resultaat

Dat is mijn NOTD van vandaag, hope you like!
Wat heb jij op je nagels vandaag?

 

38 gedachten over “Gold plated || NOTD

  1. Super! De kleuren vind ik wat minder, ik ben meer van het kleurige en knallende. Het setje is wel aan de prijzige kant, maar ooit ga ik er wel eentje kopen.

    Like

  2. Wauw, mooi zeg! Ik ben helemaal niet van opvallende nagels maar dit vind ik er heel mooi uitzien. Jij schrijft trouwens zó leuk, alsof je het tegen je vriendinnen hebt 🙂

    Like

  3. Ziet er leuk uit! Ik hou me zelf ook vaak bezig met nailart en ben al vaak door de Image Plates van Dashica gegaan, maar ik ben een eeuwige twijfelaar en kan dus maar niet kiezen welke plaat ik wil bestellen. Dan bestel ik er uiteindelijk nooit één. Toch maar eens doen dan, als ze zo goed werken 🙂 Ik zie trouwens net dat ze in promotie staan!

    Like

Plaats een reactie