Nailpolish & Nailart·Test & Review

Herôme Magical India || De swatches!

Oh oh… Inmiddels zijn jullie al een beetje gewend aan de nagellakswatches van Marjolein, maar ze is helaas geblesseerd (lees: nagel afgebroken). Daarom ben ik zelf maar weer eens tussen de nagellakjes gedoken en ga ik jullie zelf een rondleiding geven door Magical India!

Bangalore | Madras | Agra | Pune | Goa | Jaipur

Herôme reist af naar India, waar het leven op straat kleurrijk is door de prachtige gewaden, maar ook in de vele rijke decoraties van goud. Deze limited edition valt bij mij zeker in de smaak en er zitten een aantal prachtige kleuren tussen!

Jaipur is echt het paradepaardje van deze collectie als je het mij vraagt, maar ook Pune is heel bijzonder. Kijk mee naar alle swatches.

Bangalore wordt ook wel The Garden City genoemd. In het kleurige decor van deze levendige stad vervult goud een glansrol, dat resulteert in een ivoorkleurige lak met shimmering voor een extra oplichtend effect.

Toen ik Bangalore voor het eerst in het flesje zag was ik niet onder de indruk. Ik dacht dat het een niet dekkende en héél streperige kleur goud zou zijn, maar daar ben ik van teruggekomen. Met 1 laagje is hij al bijna volledig dekkend en hij droogt razend snel! Er zit een mooie shimmer in én hij is geschikt om mee te stemplen (stamping nailart) Binnenkort komt hier nog een Nail Of The Day mee!.

Madras is de oude naam van kustplaats Chennai, bekend van het strand Marina Beach: the place to be om te flaneren. Het opvallende feloranje van madras mix je met het nieuwe diepblauw en wijnrode tinten.

Ook Madras vond ik in eerste instantie niet geweldig in het flesje zelf, maar eenmaal aangebracht op de nagels vind ik het een prachtige tint! Het doet me denken een een rode baksteen, maar dan mooi glanzend en met glittertjes 😉 Na 2 laagjes is Madras prima dekkend en vooral in het zonlicht komt hij goed tot zijn recht.

Het donkergrijs van de stad Agra is een knipoog naar de Taj Mahal. Dit indrukwekkende paleis ligt aan de rand van deze stad, mooi als donker contrast bij felle kleuren.

Agra is een mooie donkergrijze nagellak met iets wat groenige ondertoon, ik vind het nèt niet helemaal grijs. Hij heeft een créme finish en dekt ook prima in 2 dunne laagjes.

Pune is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra en toont veel futuristische gebouwen. Dat komt terug in de blauwe lak die is verrijkt met een metallic glitter.

Ahhh Pune is prachtig! In 3 laagjes kun je hem volledig dekkend krijgen, maar hij is ook héél goed te combineren met bijvoorbeeld Agra (de donkergrijze/groenige tint). De glittertjes zijn héél mooi in de zon en de verschillende kleuren komen goed naar voren. i like ❤

Goa is een vrolijke paars, waar een soort lila/roze doorheen schijnt. Een knipoog naar deze Indiase hippiestad.

Gewoon zo op je nagels is Goa een mooie donkerpaarse tint, maar direct in de zon zie je inderdaad piep piep piepkleine glinsteringen van roze/lila en een vleugje lichtblauw. Ook Goa dekt netjes in 2 laagjes.

Jaïpur is een van de grootste toeristische trekpleisters van India, ook wel de roze stad geheten vanwege de vele rozekleurige gebouwen. Herôme voegde er rood aan toe, voor een vlammende look.

mijn FAVORIET! Just look at it ❤
Jaïpur is wat mij betreft dé kleur voor aankomende herfst. In daglicht is het een diep paarse/rode tint, waarbij de glitters nauwelijks opvallen… Maar zodra er een vleugje zon of licht op je nagels schijnt is het instant prettyness! 2 laagjes is weer voldoende voor volledige dekking.

Prijs W.I.C. by Herôme nagellak: €7,50 (2 stuks voor €12,50).
Herôme is o.a. te vinden bij de DA drogist, Douglas en een enkele Etos. Deze collectie is Limited en ligt vanaf 1 september 2012 in de winkels.

40 gedachten over “Herôme Magical India || De swatches!

  1. er zitten echt hele mooie lakjes bij!
    normaal ben ik neit zo enthousiast over herome, maar nu ga ik zeker eens op zoek naar een aantal van deze lakjes! (helaas nog even wachten voordat ze in de winkel liggen..

    Like

Plaats een reactie