Gastartikelen

Marjoleins gastblog || Dagdroom met de KOH Fantasy Collection!


Het is al een maandje geleden dat de Fantasy collectie van KOH in de winkels is verschenen, maar beter laat dan nooit swatches toch? 😉 Bovendien lukt het waarschijnlijk nog wel om ze te scoren, dus kijk vooral verder!


De Fantasy collectie is geïnspireerd op dromen en fantaseren, wat we natuurlijk allemaal weleens doen! Er zitten 6 kleurtjes in, die eigenlijk wel te verdelen zijn in paren van dezelfde tint. Zo zijn er twee paarse, twee blauwige en twee oranje tinten!


Laten we beginnen met de paarse & lila tinten, Famous en Rich!


Famous is een lila kleurtje, een typisch parelmoer-lakje. Lakt daardoor helaas behoorlijk streperig, maar dekt wel in 2 laagjes.


Rich vind ik erg mooi, een paarse kleur met heel vaag nog blauwige en paarsachtige glittertjes erin. Ik vind hem best bijzonder! Dekt ook in 2 laagjes.


De blauwe tinten zijn Miracles en Lucky Star.


Miracles is vergelijkbaar met Famous, maar dan lichtblauw en dekt minder goed. Hier heb ik ook 2 laagjes op en je ziet m’n nagelrandje er nog doorheen. Lakt bovendien ook streperig, dit vind ik echt de minste van de collectie!


Lucky Star is daarentegen een stuk mooier! Ok, hij dekt ook niet in 2 laagjes, maar bevat wel een prachtige shimmer. Deze kun je denk ik het beste gebruiken over een ander blauw, paars of zwart lakje. De glitters die erin zitten zijn hele kleine, parelmoerachtige flakes. Erg bijzonder!


En als laatste, oranje boven! Al zijn deze kleuren gelukkig niet extreem EK/WK-proof ;).


Skinny heeft op een of andere manier echt m’n hart veroverd! Het is een “viezige” oranje kleur, maar licht genoeg om niet zo’n baksteentint te worden. Bovendien bevat hij een hele kleine shimmer, wat hem nog net wat specialer maakt. En hij dekt prima in 2 laagjes.


True Love is een frissere oranje tint met een grovere shimmer erin, waardoor hij toch weer heel anders is dan Skinny! Ook deze vind ik erg leuk, al merk ik wel dat de glitters echt overal eindigen met het eraf halen haha! Maar goed, als Skinny je niet zo aanspreekt is dit misschien wel een leukere tint.


Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie niet zo onder de indruk was van deze collectie, maar er zitten toch echt wel leuke tintjes tussen. Rich, Lucky Star en Skinny zijn mijn persoonlijke favorieten, al is True Love ook erg leuk. Miracles en Famous zijn echt niet m’n ding, maar als zulke lakjes je juist wel aanspreken zijn het best prima opties! Hoewel de nieuwe collectie van KOH alweer voor de deur staat, zal het je vast nog lukken om deze lakjes te scoren bij de beter parfumeriezaken, de Bijenkorf (vestiging Amsterdam, Eindhoven, Amstelveen en Utrecht) en in de online shop van KOH. De nagellakjes kosten €14,95 per stuk!

Dit artikel is gemaakt door Marjolein, eigenaresse van Marjolean.nl en gastblogger van Beautypolish.

19 gedachten over “Marjoleins gastblog || Dagdroom met de KOH Fantasy Collection!

Plaats een reactie