Make-up & Looks·Nailpolish & Nailart·Overige onderwerpen·Shopaholic Shoplogs

Praag Shoplog || Met o.a. Dior, Lancome en MAC

Met het idee om wat leuke zomerkleding gaan scoren in de sale, ben ik thuisgekomen met héél wat make-upjes! Slechs 1 enkele top van de H&M heeft mijn koffer gehaald, voor de rest heb ik hem gevuld met heerlijke SALE lipproducten van Dior, Lancome en Estee Lauder, glitter lakjes van de plaatselijke drogist en Tax Free MAC! Kijk verder naar meer foto’s en de nagellakswatches…

Lancôme La Laque Fever #212 ‘Overheated Beige’ | Lancôme L’absolu Créme de Brillance #357 ‘Rose Mythique’ | Dior Addict Lipstick #762 ‘Paris’ | Dior Addict Lipstick #652 ‘Tango’ | Estee Lauder Pure Color #29 ‘Demure Rose’

Oh oh oh… Wat voelde ik me een shopaholic! De eerste dag Praag kwamen we een parfumerie genaamd Marionnaud tegen, daar hingen grote borden met daarop Sleve (sale). Eenmaal dichterbij gekomen zagen we de kortingsstickers op een aantal mooie producten, en dat waren geen zielige kortingen! 50% en 60% op Dior, Lancome, Sisley en Estee Lauder. Natuurlijk niet alles, maar wel op een aantal geselecteerde producten.

De eerste dag kocht ik een Dior Lipstick en een Lanome lipgloss, de tweede dag kwam daar nog een Estee Lauder lipstick bij en de derde dag kocht ik nóg een Dior lipstick en een Lancome lipgloss met maarliefst 60% korting!

Door de korting kwamen de lipproducten op selchts €12,- á €13,- per stuk! Gotta love Sale!

Mochten jullie het leuk vinden maak ik nog een apart lip-swatch artikel 🙂

Bij de DM kocht ik een heerlijke frisse Balea douche peeling voor zo’n €2,30 omgerekend en 2 SUPER fijne Lady Speed Sticks voor ongeveer dezelfde prijs. Dit zijn by far de beste deodorant sticks die ik ooit heb gehad! Zelfs met 28 graden ruikt het fris naar wasverzachter. Ik hoop dat deze schatjes snel naar Nederland komen.

Bij L’Occitane kocht ik dit heerlijke parfum, of eigenlijk Eau de Toilette. Ik had hem begin van de shopsessie opgespoten en na een uur of 3 vond ik de geur nog steeds héél erg lekker. Ik heb hem uiteindelijk gekocht voor 750 kronen (€30,-) voor 75ml.

Ook bij de DM kocht ik weer een voorraadje maskertjes, die kosten slechts 17 kronen (€0,70) en er zitten 2 maskertjes in 1 verpakking. Bij H&M kocht ik nieuwe elastiekjes, die dingen ben ik altijd kwijt!

Mineralize Skinfinish ‘Star Wonder’ | Mineralize Blush ‘Ring of Saturn’

Ik heb al een aantal producten uit de Heavenly Creatures collectie van MAC, maar toen ik in het Tax Free gedeelte op Shiphol deze 2 items tegen kwam werd ik op slag verliefd! Dit is echt wel een van mijn favo Limited Editions ❤

Tax Free waren deze producten natuurlijk nóg aantrekkelijker, voor de MSF was ik €23,50 kwijt (ipv €27,50) en voor de Blush €19,20 (ipv €22,50)

Ik had al een grote lage beker van Starbucks, maar wilde ook nog heel graag de hoge/smalle mok met de afvink vakjes op de achterkant. Deze kwam ik tegen bij de Starbucks in Praag en ik kocht hem voor €7,60.

In de Praagse dierentuin nam ik een mooi steentje mee voor mijn dreamcatcher en in een souvenir winkeltje bij de Karelsbrug kocht ik deze super schattige Babouchka’s voor €8,-. Ik heb altijd al eens een setje willen hebben, deze zijn precies wat ik zocht (lief, schattig, roze en klein!)

Bij de plaatselijke drogist Schleker kocht ik 3 prachtige glitterlakjes van het merk Gabriella Salvete voor 69 kronen per stuk (€2,75). Ze dekken alle 3 netjes in 2 laagjes en de bovenste koraalachtige heb ik de eerste 3 dagen opgehad, het bleef in combinatie met mijn Essie topcoat, prima zitten!

Zoals je misschien kunt zien heb ik een heerlijke beauty-shop-vakantie gehad, ik hou van Sale in Praag! Willen jullie nog een apart lipstick swatch & Fullface artikel zien?

46 gedachten over “Praag Shoplog || Met o.a. Dior, Lancome en MAC

  1. Aaah wat een superleuke aankopen! Van de Lady Speedsticks neem ik er ook even wat mee als we in Amerika zijn in september, ben toch wel heel benieuwd naar deze deodorant.

    Wel super super super chill van die kortingen op de high end merken zich, insane… twaalf euro voor Dior O.o

    Like

  2. Mocht je ooit in het Noorden van het land komen (friesland o.a.) Daar zitten ook Schlekers en die verkopen ook wat andere merken dan de standaard NL’se drugstore. Misschien daar ook eens kijken!
    Die nagellakjes zien er in het potje niet zo boeiend uit, maar op je nagels WOW!

    Like

  3. Wat een mooie en leuke aankopen allemaal zeg! En veel heerlijke prijsjes ook! Ohh, ik ga snel eens kijken of de DM in Duitsland ook Lady Speedstick heeft 😀

    Like

  4. Leuk! Vorige jaar in Praag heb ik een mega voorraad Lady speed sticks meegenomen en ben er nu net doorheen helaas 😦 Hopelijk hebben ze ze in Italie ook 🙂 Bij de schlecker had ik ook van die nagellak gehaald, een heel mooi roze kleurtje, is echt goede nagellak blijf heel lang zitten!

    Like

  5. Wat heb jij een heerlijke producten geshopt! Zo’n sale met mooie merkproducten kun je natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan, dat begrijp ik helemaal. Mooie MAC-producten heb je gekocht. Ring of Saturn heb ik zelf ook. Ik kijk zeker uit naar een apart artikel met swatches van de prachtige lipproducten!

    Like

Plaats een reactie