Make-up & Looks·Nailpolish & Nailart·Test & Review

Pupa || China Doll collectie

De zomer is nog niet voorbij (nog amper begonnen wat betreft het weer) en merken komen al met hun herfstcollecties. Dit zie je in kledingwinkels, maar natuurlijk ook in de cosmetica industrie. Pupa heeft voor de herfst een nieuwe Limited Edition, namelijk China Doll. De collectie heeft een bijzonder opvallende verpakking, namelijk glanzend blauw/paars. Deze collectie bevat écht prachtige oogschaduw, romige lipstick een een mooie zachtroze blush met glittertjes door heel het product heen, dus niet alleen spray-on! Kijk snel verder voor (veel) meer foto’s.

Maxi Shimmer Blush Duo| 01  Rose Bonne Minne & Pearly Porcelain

Het mooiste item om naar te kijken uit deze collectie.Het blush duo is zachtroze met een highlighter van champagne met glittertjes. Even was ik bang dat er een laagje losse glitters over de blush zou zitten, maar deze glittertjes zitten door heel de blush heen! Je kunt de kleurtjes zowel los als samen gebruiken en de roze kleur is mooi op te bouwen.

Ik vind hem perfect voor mijn lichte huid en hij ligt daarom ook al in mijn everyday bakje ^^

Adviesverkoopprijs: € 23,00

Rapid Action Volume Enhancing Lipstick| 103  Shanghai Nude

De lipsticks van Pupa heb je hier al vaker voorbij zien komen, ik vind ze altijd erg fijn. Ik pak graag mijn Pupa lipsticks als ik mezelf aan het optutten ben, ze zijn lekker romig, altijd goed gepigmenteerd en maken mijn lippen lekker zacht.

Ook in de China Doll collectie zitten een aantal fijne volume lipsticks, maar nu heten ze ‘Rapid Action Volume Enhancing Lipsticks’. Naast deze lichte nude tint vind je ook nog een zachtroze, donkerroze en rode variant.

Adviesverkoopprijs: € 19,50

Glossy Nail Polish | 214  Lotus Pearly Pink    

Over het algemeen vind ik de Pupa nagellakjes erg fijn en mooi, deze bevalt me ietsje minder. Ik vind hem iets de dik van structuur, waardoor hij lastig aan te brengen is. De kleur vind ik mooi, maar met een metallic finish kun je nog wel eens een paar streepjes zien.

Adviesverkoopprijs: € 6,25

Wet & Dry Pure Pearl Effect Eyeshadow | 04  China Doll Blue

WAT EEN PLAATJE! Ik ben zó enthousiast over deze oogschaduw, wat een pigment. Het is een wet & dry oogschadu die je, zoals de naam het al zegt, droog én nat kunt gebruiken. Als je hem droog gebruikt zie je een zweempje van parelmoer glans en zodra je hem nat gebruikt zie je de bijzondere metallic reflecties.

Je kunt hem nat heel goed gebruiken als donkere eyeliner en door hem op 2 manieren aan te brengen (dus nat én droog) kun je met 1 kleur prima een hele ooglook maken. Dit heb ik hieronder ook gedaan.

Adviesverkoopprijs: € 15,25

Hier nog even een full face met alle Pupa producten, de duo blush, de lipstick en de China Doll Blue oogschaduw.

Ik weet dat je voor een Pupa oogschaduw ongeveer evenveel betaald als voor een van MAC, maar deze is het dubbel en dwars waard! Mocht je eens een Pupa schap tegen komen, ga zeker even bij deze collectie kijken! Pupa wordt vooral verkocht bij salons, maar ook bij een enkele DA drogist. Bekijk hier de verkooppunten.

Limited edition en verkrijgbaar vanaf september 2012.

 

32 gedachten over “Pupa || China Doll collectie

  1. Wauw die oogschaduw is geweldig! Ik denk alleen niet dat ik 15 euro wil uitgeven aan een donkerblauw-paarse oogschaduw (denk niet dat ik hem vaak genoeg ga dragen). Blush is ook erg mooi trouwens, staat inderdaad mooi bij je lichte huid. De lipstick doet me erg denken aan die populaire nude van Rimmel, Soft Nude (in paarse huls), heb je die ook toevallig (ter vergelijking)?

    Like

Plaats een reactie