Make-up & Looks·Overige onderwerpen·Test & Review

Ombre Lips || Bourjois Lip Palette

Ik heb een hele poos geleden al eens Ombre lippen gemaakt met een mooie roze lipstick van Bourjois, maar dan met de naam Smudged lips. Nu liggen er leuke kleine lip paletjes in de winkel, ook van Bourjois, met 3 kleurtjes lipstick per doosje. Ik heb 2 van deze doosjes en heb er natuurlijk even foto’s van gemaakt ^^ Kijk verder voor foto’s van #02 Muze Rose & #04 Nude Dandy…

#02 Muse Roze – van boven naar beneden.

Muse Roze is een mooi paletje voor als je van roze houdt! Ik ben dol op roze en alle 3 de kleurtjes zijn heel goed los te dragen. Ze zijn goed gepigmenteerd en voelen ook gewoon als een creamy lipstick.

#04 Nude Dandy – van boven naar beneden

Nude Dandy heeft een aantal nude tinten in het doosje zitten, de bovenste is voor mij echt een ‘my lips but better’ kleurtje.

In het paletje zit ook een sponsaplicatortje, maar ik vind deze zelf niet handig in gebruik. Ook bij oogschaduwdoosjes gebruik ik deze eigenlijk nooit. In dit geval pak ik liever een lippenseeltje, zoals op de bovenste foto. Natuurlijk kun je ook gewoon je vingers gebruiken!

Swatches! … De 2 bovenste foto’s zijn van #02 Muse Roze en de onderste 2 foto’s zijn van #04 Nude Dandy. Ik heb alle 3 de kleurtjes in 1x gebruikt, van buiten (donker) naar binnen (licht).

Door de lichtste kleur een beetje op je onderste lip in het midden te deppen creëer je vollere lippen ^^ Je kunt natuurlijk ook alle kleurtjes los van elkaar dragen, maar je kunt ze ook mixen & matchen.

Ik vind het leuke paletjes, leuk voor als je een weekendje weggaat en je wil niet te veel spulletjes mee sjouwen bijvoorbeeld. De lipsticks zijn wel echt van fijne kwaliteit, eigenlijk gewoon zoals ik van Bourjois gewend ben, maar ik zal zelf voor dagelijks gebruik toch eerder een gewone lipstick pakken. Verder zullen de pans redelijk snel leeg zijn, ze zijn namelijk niet heel groot, wat wel weer handig is als je eens wat andere kleurtjes wil uitproberen!

Prijs €13,99 – voor 3 kleurtjes in 1 doosje.

Advertenties

36 gedachten over “Ombre Lips || Bourjois Lip Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s